xmeeeeenx
xmeeeeenx
  28 lipca 2010 (pierwszy post)

mam dostarczyć na uczelnie kserokopię dowodu wpłaty opłaty rekrutacyjnej.
opłatę rekrutacyjną zrobiłam przelewem.
więc jaki dowód,skąd go wezme ? o co ogólnie chodzi ?
pisze,zę Zwykłe kserokopie nie będą podstawą kwalifikacji. hmm...dziwne. :woot:
i kserokopię dowodu osobistego. mogę zrobić tą kserokopię normalnie na drukarce z kserem ? ;>

dziękuję ślicznie.

Pawulon8606
Pawulon8606
  28 lipca 2010

lepiej jakbyś sie dowiedział telefonicznie na uczelni do której skłądasz papiery. Ale myśle że jeśli chodzi o dowód wpłaty to wystarczy potwierdzenie wpłaty z konta interentowego. Wydrukujesz sobie je i będzie ok. A dowód również powinien przejści jak go skserujesz na dodowej maszynie :)

TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  28 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: więc jaki dowód,skąd go wezme ? o co ogólnie chodzi ?

Też robiłam przelew i wydrukowałam po prostu potwierdzenie, takie zaniosłam do komisji rekrutacyjnej, kazali mi tylko na miejscu napisać pod spodem, że potwierdzam dokonanie przelewu (bo powiedzieli, że tylko wtedy mogą uznać to, przynajmniej na tej uczelni, na której ja byłam) i własnoręcznie podpisać.
KiwiLattina
KiwiLattina
  28 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: xmeeeeenx

Ty z Katowic? ;>
Na co się dostałaś? :)
shamaramorgan
shamaramorgan
  28 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: kserokopię dowodu osobistego. mogę zrobić tą kserokopię normalnie na drukarce z kserem ? ;>

a czym ona się różni od normalnego ksera? Bo najlepiej jakbyś miał obie strony dowodu na jednej stronie...
91kasia
91kasia
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: więc jaki dowód,skąd go wezme ? o co ogólnie chodzi ?

jeśli masz dostęp do kona przez internet to klikasz w "potwierdzenie prelewu/zapłaty" (czy jakoś tak...) i potwierdzenie przychodzi Ci do domu

Konto usunięte
Konto usunięte: pisze,zę Zwykłe kserokopie nie będą podstawą kwalifikacji. hmm...dziwne.

na pewno chodziło o dowód wpłaty?

Konto usunięte
Konto usunięte: mogę zrobić tą kserokopię normalnie na drukarce z kserem ? ;>

oczywiście ale najlepiej żeby obie strony dowodu były na jednej stronie skserowane ;)
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  29 lipca 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: i kserokopię dowodu osobistego. mogę zrobić tą kserokopię normalnie na drukarce z kserem ? ;>

jak nie musisz mieć z potwierdzeniem oryginalności to możesz.
Ja musiałam iść do organu wydającego dokument i tam mi skserowali, dali pieczątkę 'zgodność z oryginałem' i podpis. :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.