Pochwalcie się swoimi średnimi ;)
lista tematów
Średnie strona 1 z 3
Jak na uczelni wywiesili listę ze średnią ocen wszystkich studentów to mnie nawet na niej nie było ale rekordzista miał średnią 0,67
Konto usunięte: Jak na uczelni wywiesili listę ze średnią ocen wszystkich studentów to mnie nawet na niej nie było ale rekordzista miał średnią 0,67
znajuś za wpisane w indeksie zal liczą -3 - nieopłaca się.. lepiej miec wpisaną ocenę:]
btw nieporównywalne jest 3,5 na studiach, a 3,5 w szkole średniej czy innej :>
wiadomo... zupełnie inny poziom i ocenianie
ja skonczyłam LO ze srednią 5,06 (w mojej klasie było 14 świadectw z paskami na 32 osoby, z czego srednia klasy wynosiła 4,5 a najniższa średnia osoby w klasie to bodajże 3,8)
4,7 na zakończenie studiów.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: ja skonczyłam LO ze srednią 5,06 (w mojej klasie było 14 świadectw z paskami na 32 osoby, z czego srednia klasy wynosiła 4,5 a najniższa średnia osoby w klasie to bodajże 3,8)
To jest jakis kosmos totalny... u nas najwyzsza srednia w klasie na koniec to 3.6 - dostalem za nia dyplom i nagrode za dobre wyniki w nauce ... :D
4,1 na koniec średniej. Co dla mnie jest wielkim sukcesem, bo nie żebrałam o podwyższenie oceny (bo chcę się dzieciom pochwalić ) jak robili to niektórzy w mojej klasie
4,06 w trzeciej klasie technikum.
Byłoby lepiej, ale 2 nauczycieli mnie chamsko wykiwało, a z jednego przedmiotu nie poprawiałem na lepszą ocenę, bo mundial w telewizji nadawali. xD ^^
Byłoby lepiej, ale 2 nauczycieli mnie chamsko wykiwało, a z jednego przedmiotu nie poprawiałem na lepszą ocenę, bo mundial w telewizji nadawali. xD ^^
Konto usunięte: 4,1 na koniec średniej. Co dla mnie jest wielkim sukcesem, bo nie żebrałam o podwyższenie oceny (bo chcę się dzieciom pochwalić ) jak robili to niektórzy w mojej klasie
U mnie w szkole była jedna taka dziewczyna która "wypłakiwała" kosmiczne oceny ( z 2 na semestr miała 4 na koniec.... bez niczego)
Konto usunięte: Jedyna klasa w dziejach szkoły która już od I kl była najlepszą klasą w całej szkole ;]
moja klasa też było podobno najlepsza w całej szkole :D
Konto usunięte: U mnie w szkole była jedna taka dziewczyna która "wypłakiwała" kosmiczne oceny ( z 2 na semestr miała 4 na koniec.... bez niczego)
a u mnie dziewczyna prosiła nauczycieli o podniesienie oceny "bo brakuje jej jednej oceny do paska" i tak wyżebrała chyba 5 ocen