lista tematów
3klasiści / Gimnazjum / Gdzie idziecie dalej ? strona 1 z 2
Witam. Uczniowie 3 klas gimnazjum, gdzie idziecie dalej ?
Jakieś LO czy może Technikum, zawodówka ? ;)
Ja zgłosiłam swoje podania, tzn w tym naborze elektronicznym do Staszica w Zgeirzu [choć wiem, że się nie dostanę], do Grodzkiej [ w łęczycy] i Cezaka [ w Zgierzu].
Piszcie ;)
Jakieś LO czy może Technikum, zawodówka ? ;)
Ja zgłosiłam swoje podania, tzn w tym naborze elektronicznym do Staszica w Zgeirzu [choć wiem, że się nie dostanę], do Grodzkiej [ w łęczycy] i Cezaka [ w Zgierzu].
Piszcie ;)
A ja do trzech technikum skłądałam jak byłam w ich wieku xD
Pierwsze to logistyka na której jestem,drugie to bodajże była turystyka a trzecie to za nic w świecie nie pamiętam.Ale chyba hotelarstwo ale nie jestem pewna.;D Albo LO biol-chem.. nie wiem xD
@styka51:
znalazłaś ten strój?:D kupiłaś?:D
złożyłam podanie do LO. profil europejsko - dziennikarski oraz językowy.. a teraz, pozostaje czekać. ;)
Gdy byłem w ich wieku złożyłem papiery do technikum, profil mechatronik.
Technikum to najlepsze rozwiązanie dla chłopaka - przynajmniej ma się pojęcie w jakiejś dziedzinie i łatwiej po wykształceniu technicznym złapać robotę. :D
Technikum to najlepsze rozwiązanie dla chłopaka - przynajmniej ma się pojęcie w jakiejś dziedzinie i łatwiej po wykształceniu technicznym złapać robotę. :D
składałam do dwóch szkół: jednego liceum o profilu humanistycznym i drugiego technikum o profilu hotelarskim
ja w waszym wieku skladalam do 3 lo (w dwoch na dziennikarski profil, jedno na humanistyczno-plastyczny - w tym jestem)
Rok temu składałam papiery do dwóch liceów.Oba na profil humanistyczny.I powiem szczerze,że nie żałuję swojego wyboru.Może na początku było trochę ciężko i chciałam przenosić się do technikum to teraz sądzę,że był to mój najlepszy wybór ubiegłego roku.
ja złożyłam do LO.
- humanistyczno - plastyczny
- politechniczny
- matematyczno - informatyczny
- biologiczno - sportowy
:)