xmeeeeenx
xmeeeeenx
  18 maja 2010 (pierwszy post)

jutro mam ustną maturę dopiero o 17:00...

co za ten czas można byłoby robić żeby nie zwariować z nerwów ?

jak prezentacje wygłaszam dajmy na to 17 minut to mi przerwą po 15 minutach ? ;>

julCiak69
julCiak69
  18 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja historie podstawe raczej napisalbym, geografie mam nadzieje, ze zdalem;p i nic juz nie podwyzszam bo po co jesli dostane sie na studia:D

ja chcę. taka ma chora ambicja -^

Konto usunięte
Konto usunięte: Na czas matury u mnie tez spokoj...

ja wariuję. :crylol: w sobotę puściłam hamulce i wzięłam się za rok młodszego :P
Bociok
Bociok
  18 maja 2010
http://tnij.org/gwc9 Wierszyki Śmieszne o szkole
julCiak69
julCiak69
  18 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: http://tnij.org/gwc9 Wierszyki Śmieszne o szkole

nie spamuj. :zonk:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  18 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: co za ten czas można byłoby robić żeby nie zwariować z nerwów ?

Ja siedziałem na kompie, ale i tak chodziłem po domu robiąc z 10km :P

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  18 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ak prezentacje wygłaszam dajmy na to 17 minut to mi przerwą po 15 minutach ? ;>

Być może na egzaminie dostaniesz takiego przypieszenia, że zmieścisz się.
Kilka osób u mnie w szkole właśnie tak maiało.

Konto usunięte
Konto usunięte: co za ten czas można byłoby robić żeby nie zwariować z nerwów ?

Śpij.
A jutro wdech, wydech, łyk i w drogę. :P
ZagUbiOona
ZagUbiOona
  18 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jak prezentacje wygłaszam dajmy na to 17 minut to mi przerwą po 15 minutach ? ;>

mojej koleżance nie przerwali, choć mówiła 20 minut, ale niektórych może to baaaardzo...zdenerwować :ninja:
ZagUbiOona
ZagUbiOona
  18 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie jest mieć wcześnie bo się ma umysł świeży nie to co ja o 17 i pełen bagaż całego dnia i niepotrzebna stresówka cały dzień. długo czekasz ;o no ja czekam 15 minut choć wynik już znam....:C

nooo, ja zdawałam o 16.30 - byłam strasznie z tej pory niezadowolona, ale...chyba dobrze, że tak wypadło. na wyniki nie czekałam długo. poza tym było nas tylko 4 osoby xD żadnego wstydu, jeśli zda się słabo, haha ;]
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  19 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: jak prezentacje wygłaszam dajmy na to 17 minut to mi przerwą po 15 minutach ? ;>

mi tam nie przerwali, ale to zależy od tego czy ich zainteresujesz czy będziesz smęcił ;P
a tak btw na prawdę nie ma czego się bać, po dwóch pierwszych zdaniach stresik odchodzi :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.