jutro mam ustną maturę dopiero o 17:00...
co za ten czas można byłoby robić żeby nie zwariować z nerwów ?
jak prezentacje wygłaszam dajmy na to 17 minut to mi przerwą po 15 minutach ? ;>
lista tematów
.......... strona 2 z 3
Ja mowilem, ze sie ucze, a tak naprawde z niczego sie do tej matury nie uczylem:)
No nic a nic, i tutaj przysiegam, a jak zdam to sie sam z siebie bede smiac.
No ja rozszerzenie pisalem wiec mam pewnosc:)
E tam, mi siatkowka jest potrzebna bo sie przytylo strasznie, a w szkole nie mialem nawet z kim rywalizowac i spadal mi poziom.
moja polonistka to też kawał suczy ,owszem udupia ale był przypadek,(opowiadala nam) ,że gostek pół prezentacji zapomnial,czekal z 7 minut w ciszy i go puscila...
a co to ?
no mam ten sam problem,co tu jutro robić
poza tym u mnie w okolicach powódź ,ciekawe jak dojade ;p
Konto usunięte: Ja mowilem, ze sie ucze, a tak naprawde z niczego sie do tej matury nie uczylem:)
No nic a nic, i tutaj przysiegam, a jak zdam to sie sam z siebie bede smiac.
jak zdasz to będzie anal
e tam. marudzisz.
Konto usunięte: E tam, mi siatkowka jest potrzebna bo sie przytylo strasznie, a w szkole nie mialem nawet z kim rywalizowac i spadal mi poziom.
ja nie ćwiczę od drugiej klasy gimnazjum i żyje :P
Konto usunięte: moja polonistka to też kawał suczy ,owszem udupia ale był przypadek,(opowiadala nam) ,że gostek pół prezentacji zapomnial,czekal z 7 minut w ciszy i go puscila...
i nie zdał?
zwracając uwagę
zwróć uwagę na to
Konto usunięte: no mam ten sam problem,co tu jutro robić
poza tym u mnie w okolicach powódź ,ciekawe jak dojade ;p
popłyniesz.
a chcesz sprawdzić?
ja powiedziałam, że będę poprawiała, bo mamy 5lat. moja matka do mnie z tekstem: będzie Ci się chciało?!, jak jej odpowiedziałam twierdząco to była wstrząśnięta i powiedziała, że jej by się nie chciało.
ale taki inny ten sport :>
Wez mnie nie zawstydzaj wirtualnie:D
Pewno, ze chce:P
julCiak69: a powiedziałam, że będę poprawiała, bo mamy 5lat. moja matka do mnie z tekstem: będzie Ci się chciało?!, jak jej odpowiedziałam twierdząco to była wstrząśnięta i powiedziała, że jej by się nie chciało.
Szacunek dla mamy, zajebista wypowiedz:P
E tam, schudnac i utrzymac forme mozna:D
nie bój się :P
Konto usunięte: Dobra jest, po co sie spinac?:P
Mi sie nie bedzie chcialo zaczynac uczyc z WOSu i ubierac garnituru;p
ja jedynie chce te 30%! a potem poprawię wyniki na wyższe. w szczególności tę nieszczęsną geografię. matka mnie krytykowała, że wzięłam historię, bo według niej biologia jest łatwa. ja bym tego nigdy nie napisała przecież.
a u mnie lipa z seksem od kilku miesięcy jest ;|
julCiak69: ja jedynie chce te 30%! a potem poprawię wyniki na wyższe. w szczególności tę nieszczęsną geografię. matka mnie krytykowała, że wzięłam historię, bo według niej biologia jest łatwa. ja bym tego nigdy nie napisała przecież.
Ja historie podstawe raczej napisalbym, geografie mam nadzieje, ze zdalem;p i nic juz nie podwyzszam bo po co jesli dostane sie na studia:D
Na czas matury u mnie tez spokoj...