jako że jestem ostatnią osobą która wchodzi na mature ustną mam pytanie czy musze byc na godzine 8.00?? bo własnie o tej sie zaczynają matury ustne ale po co mam isc tak wczesnie i czekac tyle czasu??
nie wiecie czy moge przyjsc później??
lista tematów
na ktorą godzine na mature? strona 1 z 2
mozesz tylko nie zakladaj od razu, ze mozesz przyjsc 4 godziny pozniej, bo jestes ostatnia, bo np. komuś może za szybko to pójść, albo się nie zjawić. U mnie na ustnym angielskim był taki przypadek, że koleś przybiegł zziajany w dresach, bluzie i tornistrze, bo rozdawał ulotki na mieście i przypomniało mu się, że ma maturę z angielskiego Zaliczył na maxa
angelaaxxx: jako że jestem ostatnią osobą która wchodzi na mature ustną mam pytanie czy musze byc na godzine 8.00?? bo własnie o tej sie zaczynają matury ustne ale po co mam isc tak wczesnie i czekac tyle czasu??
wydaje mi się, że możesz.
ja muszę być przed 12stą (o 12 zaczyna się ustny angielski). A z racji, że ja jestem pierwsza muszę być chwilę wcześniej ;)
angelaaxxx: jako że jestem ostatnią osobą która wchodzi na mature ustną mam pytanie czy musze byc na godzine 8.00?? bo własnie o tej sie zaczynają matury ustne ale po co mam isc tak wczesnie i czekac tyle czasu??
No pewnie, że możesz przyjść później. Po co masz się niepotrzebnie stresować?
jednak przyjdź godzinę przed swoją maturą, bo może być tak, ze ktoś nie przyjdzie i możesz wskoczyć na miejsce tej osoby :)