1991Damian
1991Damian
  13 maja 2010 (pierwszy post)

Tamat do osób które pisały w tym roku maturę pisemna z języka ang lub niem .

pytanie dotyczy części słuchowej a dokładniej czy odpowiedzi w arkuszach różniły się miedzy sobą ??? tzn u jednego bylo np prawda a u innego ...

agniesiaO3
agniesiaO3
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: pytanie dotyczy części słuchowej a dokładniej czy odpowiedzi w arkuszach różniły się miedzy sobą ??? tzn u jednego bylo np prawda a u innego ...

słuchowa to chyba nie, bo na podstawie muszą byc pytania po kolei jak leci w nagraniu, a tam gdzie trzeba było dopasowac literki to były chyba tylko wymieszane, a prawda/fałsz wymieszac nie mogli ;)

ale w czytaniu było pomieszane, oj było...
1991Damian
1991Damian
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: słuchowa to chyba nie, bo na podstawie muszą byc pytania po kolei jak leci w nagraniu, a tam gdzie trzeba było dopasowac literki to były chyba tylko wymieszane, a prawda/fałsz wymieszac nie mogli ;) ale w czytaniu było pomieszane, oj było.

aha tak wlasnie myslalem a pisalas w tym roku maturke ??/ bo musze miec pewnosc bo nie wiem czy sciagac czy nie ...
agniesiaO3
agniesiaO3
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: aha tak wlasnie myslalem a pisalas w tym roku maturke ??/ bo musze miec pewnosc bo nie wiem czy sciagac czy nie ...

tak w tym roku, to z czego Ty chcesz ściągać? juz angol był :D
1991Damian
1991Damian
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tak w tym roku, to z czego Ty chcesz ściągać? juz angol był :D

z rosyjskiego jutro pisze a asem z tego przedmiotu nie jestem wiec musze sobie jakos radzic ...
agniesiaO3
agniesiaO3
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: z rosyjskiego jutro pisze a asem z tego przedmiotu nie jestem wiec musze sobie jakos radzic ...

aa rozumiem, kolezanki tez jutro piszą. a dlaczego wybrałes taki priekrasnyj język ;D ??
1991Damian
1991Damian
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: 1991Damian:z rosyjskiego jutro pisze a asem z tego przedmiotu nie jestem wiec musze sobie jakos radzic ... aa rozumiem, kolezanki tez jutro piszą. a dlaczego wybrałes taki priekrasnyj język ;D ??

poniewaz jezyki nie sa moja mocna strona a z angielskiego jestem jeszcze wiekszym asem :D
agniesiaO3
agniesiaO3
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: poniewaz jezyki nie sa moja mocna strona a z angielskiego jestem jeszcze wiekszym asem :D

hehe spoooko ;) wiesz co, nie mam 100% pewnosci, ale myslę, że jak bedzie np dopasować literki w słuchaniu, to mozliwe ze pozmieniają. Ale prawda/fałsz ściągaj śmiało ;D albo po prostu pytaj kogos jaką ma odpowiedź, umów się zeby ktos Ci mówił np na jaką literke sie zaczyna albo jakies skróty, to bedzie bezpieczniej
ja uczyłam sie ruskiego w 4 klasie podstawówki ;P potem niemiecki, potem francuski, ale tylko angielski wszedł mi do głowy ;P
TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bo musze miec pewnosc bo nie wiem czy sciagac czy nie ...

Odpowiedzi są pomieszane, więc nie radzę.
agniesiaO3
agniesiaO3
  13 maja 2010
TakeTheSunAway
TakeTheSunAway: Odpowiedzi są pomieszane, więc nie radzę.

ale zadanka na prawda/fałsz raczej nie pomieszają?
TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ale zadanka na prawda/fałsz raczej nie pomieszają?

Tych może nie, ale te wszystkie inne pewnie są inaczej w różnych arkuszach.
Poza tym, wcale nie wiadomo, czy sie uda ściągnąć, zależy jaka komisja się trafi. ;->
agniesiaO3
agniesiaO3
  13 maja 2010
TakeTheSunAway
TakeTheSunAway: Tych może nie, ale te wszystkie inne pewnie są inaczej w różnych arkuszach. Poza tym, wcale nie wiadomo, czy sie uda ściągnąć, zależy jaka komisja się trafi. ;->

racja, lepiej uważaj! zawsze mozna cos samemu ustrzelić ;)
luque9116
luque9116
  13 maja 2010

ja również zdawałem maturę z angola:)

shamaramorgan
shamaramorgan
  13 maja 2010

są różne wersje arkuszy, wiec lepiej nie ściągaj, albo upewni się, że sąsiad ma tę samą wersję :]

angelika28071991
angelika28071991
  13 maja 2010

Temat pracy: MIŁOŚĆ I CIERPIENIE. OMÓW RELACJE MIĘDZY NIMI NA PODSTAWIE WYBRANYCH UTWORÓW LITERACKICH.

Mam fajną,łatwą do nauczenia się pracę. Wynik,który za nią uzyskałam to maximum a komisja była pod dużym wrażeniem..
Jeśli byłby ktoś chętny na odkupienie jej ode mnie tanio,proszę pisać.

Pozdrawiam:piwo:
Angelika.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.