jak tam po dzisiaj?:) Ja pisałam podstawową i jestem zadowolona nie byla trudna :) Niektóre zadania źle sformułowane ale ujdzie:) Czekam na odpowiedzi na interi ... jak ktos bedzie miał to może wlepić
Slyszalam że na rozszerzonej dużo było chemi tak coś koleżanka mówiła jak wyszła...
lista tematów
Maturka Z Biologi strona 1 z 2
Wiekszosc zadan bylo dla mni w miare proste, ale byly tez takie, w ktorych sciemnialam ;) no ale zdana bedzie ;)
no tam nie wiedzialam co pisac. Ale nigdzie nie zostawialam pustych miejsc, bo zawsze moglam cos trafic ;)))
mam mieszane uczucia... pisałam rozszerzeni i wiem, ze zrobiłam takjie głupie błędy, chyba mózg mi zdrętwiał ;(
było nieco chemii, ale mozna było z rysunków odczytac co trzeba :) ( w większosci)
jak dla mnie, to rok temu rozszerzona była znacznie łatwiejsza, miałam 90% a teraz aż się boję o mój wynik...
Konto usunięte: mam mieszane uczucia... pisałam rozszerzeni i wiem, ze zrobiłam takjie głupie błędy, chyba mózg mi zdrętwiał ;(
było nieco chemii, ale mozna było z rysunków odczytac co trzeba :) ( w większosci)
No ja na podstawowej na poczatku 2 kartki puste zostawilam hahaha Mowie jakis deficyt mam i chyba wyjde ale powalczylam W goole po tym weekendzie nie chcialo mi sie myslec ale Mowie kurde Po dzis juz mam spokoj z pisemnymi i sie ogarnelam:D
MalenstwoxD: No ja na podstawowej na poczatku 2 kartki puste zostawilam hahaha Mowie jakis deficyt mam i chyba wyjde ale powalczylam W goole po tym weekendzie nie chcialo mi sie myslec ale Mowie kurde Po dzis juz mam spokoj z pisemnymi i sie ogarnelam:D
a ja dzięki mojej chorej ambicji mam jeszcze egzamin z geografii (pr) i zostaną tylko ustne, a do gegry się nic jeszcze nie uczyłam :/
są gdzies arkusze już? chciałabym zobaczyc podstawę, bo kolezanki mówiły ze była bardzo trudna;p
zazwyczaj rozszerzona lepiej szła mi niz podstawa ;pp