Witam wszystkich
Bardzo bym prosił urzydkowników serwisu fotka o przesłanie jakiś Ciekawych stron, albo czegoś aby łatwo się douczyć na poniedziałkową maturę z biologi. Pozdrawiam
Matura Biologia strona 1 z 2
M@de By /Zi@ro//
Boże ludzie . Post pisany pod wpływem alko. Każdemu się zdaża. Uczyć się uczyłem biologi przez cztery lata. Ale po prostu prosiłem, aby dać informacje na temat ciekawych storn z testami albo jakiś wskazówek.
A śmieszne teksty polskiego ty niezdasz?? został mi ustny więc raczej ciezko w ustnym popełnić błąd ortograficzny. No ale to tylko świadczy o braku inteligencji, ale i tacy ludzie zdają mature. ,,jak widać,, :D
M@de By /Zi@ro//
stary... RESPEKT
zdajesz podstawę, czy rozszerzenie?
http://www.forum.biolog.pl/zadania-maturalne-odpowiedz-i-zadaj-kolejne-vt19372.htm
ta stronka bardzo mi pomogła ;)
Ps. może ma ktoś jakieś rady? Co warto sobie powtórzyć przed biologią rozszerzoną? Oprócz fotosyntezy i oddychania, bo to chyba zawsze jest. Czytam vademecum, ale wiadomo i tak się wszystkiego nie zapamięta ...
Teraz to juz sie nic chyba nie nauczysz :D Ja raczej grzebie w ksiązkach pozaznaczalam sobie przez 3 lata ważne rzeczy i teraz buszuje:) Ale najwazniejsze powtórz witaminy Bo zazwyczaj sie pojawiaja:)