Shuttt
Shuttt
  17 listopada 2009 (pierwszy post)

licze na waszą pomoc!
Czy ktos z was posiada książkę do 2 liceum/technikum BARWY EPOK ? (ta grubsza książka, podręcznik)
Mam na jutro zadanie, a jeszcze nie zakupiłam książki, czy ktś mógł by zrobić zdjęcie, albo przepisać polecenie zadania 5 ze strony 55?

Jesteście ostatnią deską ratunku, bo nikt w mojej klasie nie kupił książki. ;/
pomóżcie! :)

19kfiatuszek89
19kfiatuszek89
  17 listopada 2009

w szkolnej bibliotece jest pewnie do wypożyczenia

ladymadgirl
ladymadgirl
  17 listopada 2009

przykro mi... moja klasa korzysta z tych książek, ale ja nie kupowałam :ninja: tam nie połowy tekstów które przerabiamy na lekcjach, więc nie opłaca się nawet kupić :/

shamaramorgan
shamaramorgan
  17 listopada 2009

ja mam tę książkę. 2 część. Na stronie 55 nie mam żadnych zadań ;d

AaStRuMm
AaStRuMm
  18 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy ktos z was posiada książkę do 2 liceum/technikum BARWY EPOK ? (ta grubsza książka, podręcznik) Mam na jutro zadanie, a jeszcze nie zakupiłam książki, czy ktś mógł by zrobić zdjęcie, albo przepisać polecenie zadania 5 ze strony 55?

Popytaj znajomych w klasie
19kfiatuszek89
19kfiatuszek89
  18 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Popytaj znajomych w klasie

Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteście ostatnią deską ratunku, bo nikt w mojej klasie nie kupił książki. ;/

:crylol:
julCiak69
julCiak69
  20 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: licze na waszą pomoc! Czy ktos z was posiada książkę do 2 liceum/technikum BARWY EPOK ? (ta grubsza książka, podręcznik) Mam na jutro zadanie, a jeszcze nie zakupiłam książki, czy ktś mógł by zrobić zdjęcie, albo przepisać polecenie zadania 5 ze strony 55? Jesteście ostatnią deską ratunku, bo nikt w mojej klasie nie kupił książki. ;/ pomóżcie! :)

a samej zakupić to tak trudno.? :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.