Witam!
Matura z matematyki, która Was czeka od jutra.
W tym temacie piszemy relacje...
Piszcie:
Co było?
Jak Wam poszło?
lista tematów
PRÓBNA MATURA 2010 strona 16 z 18
Fajna matura, ciekawy tekst publicystyczny tylko juz mam przesrane.W wypracowaniu byla Lalka wiec nie mam co liczyc, ze na tej prawdziwej znowu na nia trafie
Konto usunięte: Fajna matura, ciekawy tekst publicystyczny tylko juz mam przesrane.W wypracowaniu byla Lalka wiec nie mam co liczyc, ze na tej prawdziwej znowu na nia trafie
Ja nie lubię Lalki i Przedwiośnia ;x Zastanawiałam się na początku, która fabuła jest Przedwiośnia a która Lalki. Zresztą dzisiaj miałam zły dzień i nie mogłam się skupić nad czytaniem i pisaniem. Wszystko mnie rozpraszało i drażniło.
Dla mnie najgorsze były te kolokwializmy ;x Nie mogłam znaleźć dwóch. No cóż, jednym słowem porażka xD Dobija mnie fakt, iż mogłam to napisać lepiej. Ale to tylko próbna matura. Nic ważnego.
Fobia: Ja nie lubię Lalki i Przedwiośnia ;x Zastanawiałam się na początku, która fabuła jest Przedwiośnia a która Lalki. Zresztą dzisiaj miałam zły dzień i nie mogłam się skupić nad czytaniem i pisaniem. Wszystko mnie rozpraszało i drażniło.
Ja akurat Lalke przeczytalem i to moja ulubiona lektura w sumie w liceum wiec marzylem, zeby byla na prawdziwej, teraz nie ma co liczyc...Fajnie bo cale wypracowanie poswiecilem Lalce a o Kordianie tam tylko pare zdan bo kompletnie tego nie pamietalem.
Fobia: Dla mnie najgorsze były te kolokwializmy ;x Nie mogłam znaleźć dwóch. No cóż, jednym słowem porażka xD Dobija mnie fakt, iż mogłam to napisać lepiej. Ale to tylko próbna matura. Nic ważnego.
No ja wzialem "Beatlemani", "didzeje" i "grepsy" moze to byc zle, nie mam pewnosci...Ogolem tekst mi sie podobal, latwy do zrozumienia, nawet dotyczacy hiphopu byl jeden kawalek:D
Ide Pulp Fiction ogladac:)...Jutro moj ulubiony przedmiot
Ludzie szukam odpowiedzi z podstawowego rusaka i nigdzie nie moge znalezc ? w wyborczej tez byly odpowiedzi ale TYLKO Z ANGOLA I NIEMCA
co wiec z ruskim ? ;/
ja mam po 40% z probnych matematyk z 3 listopada i z 25 listopada ;] moj poziom wiedzy sie nie zmienil ;]