Dla byłych/obecnych maturzystów:
Jak wyglądały/wyglądają wasze przygotowania ?
Bierzecie dodatkowy przedmiot ? Jaki ?
Uczyliście/uczycie ostrrro ?
Jest/był czas na imprezzzki ?
Dziękować za mądre/głupie odpowiedzi.
Zawsze jakieś .
Cya.
lista tematów
maturrra strona 1 z 2
Prezentację napisała dużo wcześniej, później tylko przejrzałam Cogito i zrobiłam album do prezentacji.
Zdawałam z pięciu.
Systematycznie.
Był
Zdawałam z pięciu.
Systematycznie.
Był
Nijak,przygotowywałam się przez 3 lata LO, to wystarczyło .
Ni brałam.
Jeżeli uczyło się przez 2 lata, to w 3 ostatnim(bądź w czwartym,jeżeli chodzi o technikum),niema problemu, bynajmniej ja go nie miałam.
na miesiąc przed maturami ..chodziłem na plażę kładem się na pomoście i czytałem książki
nie, nie brałem
raczej nie.. głównie powtarzałem materiał ]
po za tym wyniki z próbnych egzaminów bardzo mnie przekonywały w tym iż strategia nauki jest dobra :)
był
...Ignorance is bliss...
to ja to ja
deklaracja oddana tydzień temu, temat prezentacji i powierzchowny plan jest.
i co najwazniejsze:zaliczka na studniówkę wpłacona :D
od października zacznę ;d
nie chodze na imprezy.
Nie wyglądały.
Zaczęłam 'coś tam' się 'przygotowywać' na tydzień przed maturą.
A pracę maturalna z polskiego pisałam dzień przed prezentacją.Do tego na okrutnie masakrycznym kacu po całonocnej imprezie.Nie chwalę się,ani nie żalę.Po prostu nikomu nie polecam.No chyba,że jest się takim zdolnym jak ja.
jak wyżej.
Aż za dużo
Konto usunięte: Jak wyglądały/wyglądają wasze przygotowania ?
Bierzecie dodatkowy przedmiot ? Jaki ?
Uczyliście/uczycie ostrrro ?
Jest/był czas na imprezzzki ?
Systematyczna nauka w przeciągu 3 lat szkoły. No i oczywiście trochę czasu na maturę ustną z polskiego. Przed samą maturą nic nie powtarzałem. Gdybym poważniej do tego podszedł, pewnie wyniki byłyby lepsze. Ale szczerze, po co? Na studia dostałem się bez problemów, a matura do niczego innego potrzebna nie jest.
Zdawałem z 5 przedmiotów (wszystkie rozszerzone). Dodatkowe to fizyka i historia.
Wcale (jeśli chodzi o uczenie się ściśle pod maturę; w czasie roku szkolnego wystarczały mi lekcje i uczenie się dzień przed sprawdzianem).
Oczywiście. Dla chcącego nic trudnego.
Nie było, normalny rok szkolny :) Tylko napisanie pracy z polaka, co w sumie zajelo niewiele czasu, maks kilka godzin (razem z poprawkami po konsultacji).
Wcale leń ze mnie był i jest
Był czas na imprezki i to nawet sporo a teraz studia i nadal jest czas na imprezki