Eh kurcze, musze napisać za co powinnismy byc wdzieczni Bogu, nie wiem co napisac, mam kilka zdan ale musze miec minimum 15 zdan. Kto pomoze??
lista tematów
Polski strona 2 z 3
znalazłam w google.. Największy jednak dług wdzięczności mamy względem Boga i Pana Jezusa. Psalmista napisał: "Błogosław, dusza moja, Panu, a nie zapominaj wszystkich błogosławieństw jego". W pieśni również śpiewamy: "Policz łaski, które ci Bóg dał, jak wielkie staranie On o ciebie miał". Powinniśmy więc być wdzięczni za błogosławieństwa ziemskie, takie jak piękno natury, kwiaty, zapachy, śpiew ptaków, piękno wschodzącego lub zachodzącego słońca, gdyż to wszystko Bóg uczynił dla naszej przyjemności.
Największy dług wdzięczności mamy za błogosławieństwa duchowe - za dar Pana Jezusa, Jego odkupienie, wysokie powołanie, rodzinę duchową i za wiele zauważonych i niezauważonych błogosławieństw.
Konto usunięte: znalazłam w google.. Największy jednak dług wdzięczności mamy względem Boga i Pana Jezusa. Psalmista napisał: "Błogosław, dusza moja, Panu, a nie zapominaj wszystkich błogosławieństw jego". W pieśni również śpiewamy: "Policz łaski, które ci Bóg dał, jak wielkie staranie On o ciebie miał". Powinniśmy więc być wdzięczni za błogosławieństwa ziemskie, takie jak piękno natury, kwiaty, zapachy, śpiew ptaków, piękno wschodzącego lub zachodzącego słońca, gdyż to wszystko Bóg uczynił dla naszej przyjemności.
Największy dług wdzięczności mamy za błogosławieństwa duchowe - za dar Pana Jezusa, Jego odkupienie, wysokie powołanie, rodzinę duchową i za wiele zauważonych i niezauważonych błogosławieństw.
na jakiej stronie to znalazlas?na fanatcykiej stronie koscielnej?