Do sedna : w październiku, a dokładniej 2 października rozpoczynam studia. 25 września mam uroczystą inaugurację, gdzie będą rozdawane indeksy. Problem w tym, że zaistniała u mnie dziwna sytuacja i na tej inauguracji być nie mogę. :(
I pytanie: czy mogę ten indeks odebrać jakoś później w dziekanacie/ sekretariacie mojego kierunku czy jak ?
czy mi nie dadzą haha.
Miał ktoś podobną sytuację/problem ? No powiedzcie mi
z góry dzięki.
lista tematów
Mój pierwszy... INDEKS ;o strona 1 z 2
Konto usunięte: A u mnie na pismie pisze na inauguracji obecnosc obowiazkowa Jak wyglada takie rozdawanie indeksow?
siedzicie w dużej sali, są ci wszyscy ludzie w swoich togach itepe, po kolei odczytują nazwiska, pojedynczo wychodzi się na środek sali, uścisk ręki z dziekanem i przekazanie indeksu. :D i tak ponad 160 osób.
przynajmniej u mnie tak było rok temu :D
Konto usunięte: siedzicie w dużej sali, są ci wszyscy ludzie w swoich togach itepe, po kolei odczytują nazwiska, pojedynczo wychodzi się na środek sali, uścisk ręki z dziekanem i przekazanie indeksu. :D i tak ponad 160 osób.
przynajmniej u mnie tak było rok temu :D
no jakby nie mozna bylo tego odebrac normalnie w dzekanacie ;d wymysly a tak stres, czy sie nie potkniesz przy wyjsciu etc
Konto usunięte: siedzicie w dużej sali, są ci wszyscy ludzie w swoich togach itepe, po kolei odczytują nazwiska, pojedynczo wychodzi się na środek sali, uścisk ręki z dziekanem i przekazanie indeksu. :D i tak ponad 160 osób.
wow to wy dziekana widzieliscie? ja nie mialem takiej okazjii xD nawet mi reki nie podal nikt xd