hej sprawa jest taka, od pazdziernika ide na studia i wyglada na to ze bede musiala opuscic pierwszy zjazd :/ nic pewnego jeszcze ale na to sie zanosi :/
i moje pytanie jest takie co sie robi przewaznie na takim pierwszym zjezdzie? jakies sprawy organizacyjne czy od razu przechodiz sie do rzeczy? bo martwie sie ze juz na smaym staracie bede miala duze zaleglosci :/
i w ogóle biore pod uwage przeniesienie sie na dzienne po 1 semestrze, wiecie moze jakie trzeba mniej wiecej spełniac wymagania do tego na UWMie w olsztynie? na czym to polega mniej wiecej, praktykowal to juz ktos? ;)
pozdro iz gory dzieki za odp
lista tematów
Studia, przeniesienie z zaocznych na dzienne, pierwszy zjazd UWM
Konto usunięte: i moje pytanie jest takie co sie robi przewaznie na takim pierwszym zjezdzie? jakies sprawy organizacyjne czy od razu przechodiz sie do rzeczy? bo martwie sie ze juz na smaym staracie bede miala duze zaleglosci :/
wszystko zalezy od wykladowcy, u nas np zazwyczaj sa zajecia organizacyjne, za cale 4 lata raz albo 2 zdarzylo mi se, by akis wykladowca od razu przeszedl do rzeczy...
Konto usunięte: i w ogóle biore pod uwage przeniesienie sie na dzienne po 1 semestrze, wiecie moze jakie trzeba mniej wiecej spełniac wymagania do tego na UWMie w olsztynie? na czym to polega mniej wiecej, praktykowal to juz ktos? ;)
Im wyzsza srednia tym lepiej, to w zasadzie jest podstawowy i jedyny warunek :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)