Ksiezniczka0000
Ksiezniczka0000
  24 sierpnia 2009 (pierwszy post)

hej. mam pytanie czy idac na pisemna poprawe matury trzeba sie ubrac tak jak na mature w maju ? czy można ubrac sie mniej oficjalnie np: ciemne jeansy i biała bluzka ? jak myslicie?

marksmantback
marksmantback
  24 sierpnia 2009

lepiej dmuchać na zimne i ubrać się tak jak w maju , zresztą co Ci szkodzi pomęczyć się przez te 2h ?

OverMyHead
OverMyHead
  24 sierpnia 2009

To zależy tylko do Ciebie.. u nas co niektórzy na majowa maturą przyszli w jeansach o.O

eSzatyNe
eSzatyNe
  24 sierpnia 2009
Ksiezniczka0000
Ksiezniczka0000: hej. mam pytanie czy idac na pisemna poprawe matury trzeba sie ubrac tak jak na mature w maju ? czy można ubrac sie mniej oficjalnie np: ciemne jeansy i biała bluzka ? jak myslicie?

Jak poprawiasz to wiadomo, że elegancja tu wymaga -.-
martusss98
martusss98
  24 sierpnia 2009

Jak tam chcesz, ale ja bym się ubrała tak jak w maju

Bananoowa
Bananoowa
  24 sierpnia 2009

lepiej się ubrać elegancko jak w maju :) w sumie z sali by Cię nie wyrzucili, ale co Ci szkodzi się pomęczyć

TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  24 sierpnia 2009
Ksiezniczka0000
Ksiezniczka0000: hej. mam pytanie czy idac na pisemna poprawe matury trzeba sie ubrac tak jak na mature w maju ? czy można ubrac sie mniej oficjalnie np: ciemne jeansy i biała bluzka ? jak myslicie?

Nie wiem, ale ja bym ubrała się tak, jak na tą majową.
To nic strasznego założyć eleganckie ciuchy na kilka godzin, a wrażenie zrobi na pewno dużo lepsze.
Sardyn
Sardyn
  24 sierpnia 2009

U nas na poprawkę jeden koleś na znak protestu w imię czegośtam przyszedł w hawajskich krótkich spodniach, japonkach i hawajskiej koszuli :) pisał w osobnej sali żeby 'nie zgorszyć' maturzystów ubranych galowo :p

JoseMourinhoJr
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
JoseMourinhoJr
  24 sierpnia 2009

Ja pójdę chyba w normalnych jeansach i białej koszuli, nie mam zamiaru się gotować w gajerku :>

qtase0101
qtase0101
  24 sierpnia 2009
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Ja pójdę chyba w normalnych jeansach i białej koszuli, nie mam zamiaru się gotować w gajerku :>

a ty z czego piszesz ?
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr
  24 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a ty z czego piszesz ?

Z Jęz. Polskiego... Wiem, wiem - :zonk: :and:
Dlatego też nie chcę iść w gajerku bo by się każdy zorientował, że to ten taki co to matury nie zdał...
Lckowy
Lckowy
  25 sierpnia 2009
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr: Z Jęz. Polskiego... Wiem, wiem -

dużo padlo na polskim :zonk:
ode mnie z klasy 2 osoby az :And:
martusss98
martusss98
  25 sierpnia 2009
Lucjan
Lucjan: dużo padlo na polskim

u mnie z klasy też, ale większość nie poradziła sobie z angielskim
JoseMourinhoJr
JoseMourinhoJr
  25 sierpnia 2009
Lucjan
Lucjan: ode mnie z klasy 2 osoby az

To ja się nie będę swoją klasą chwalić. Taka szkoła i są już pierwsze efekty - w tym roku nie będzie klasy LO - za wysoki poziom :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.