witam. czy ktos z was pomoglby mi i napisalby dla mnie ladne, poprawne podanie do pani dyrektor o powtarzanie roku szkolnego w liceum? ja nigdy takiego czegos nie pisalam i nie znam sie. z goory dzieki
lista tematów
podanie o powtorke roku
Życzę Sobie Zasnąć i Liczę, Że Nastanie Jasność - w Psychice Czarne Myśli Zgasną, Powróci Światłość ...
w sumie, mogłabym napisać. Ale nie jest za późno?
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
nie jest za pozno :) bynajmniej u mnie w szkole. dzis bylam i sie dowiadywalam. w poniedzialek mam isc ze swiadectwem i z podaniem o powtarzanie roku do dyrektorki noo i... bedzie git tylko jak ladnie to napisac??
Życzę Sobie Zasnąć i Liczę, Że Nastanie Jasność - w Psychice Czarne Myśli Zgasną, Powróci Światłość ...
mowilas, ze nie pomagasz leniom,, a wiec czego jeszcze tu szukasz? :]]]
Proszę o wyrażenie zgody na powtarzanie roku szkolnego 2008/2009.
+ podajesz powody, dla których nie mogłaś się uczyć i ewentualnie napisz, że w następnym roku gwarantujesz, że się poprawisz.
Chyba tyle. Pewności stuprocentowej nie mam bo nigdy takiego czegoś nie pisałam. Gdybym jednak miała taką sytuację to właśnie tak bym napisała.
+ podajesz powody, dla których nie mogłaś się uczyć i ewentualnie napisz, że w następnym roku gwarantujesz, że się poprawisz.
Chyba tyle. Pewności stuprocentowej nie mam bo nigdy takiego czegoś nie pisałam. Gdybym jednak miała taką sytuację to właśnie tak bym napisała.
jak sobie nie radzisz - zmień liceum.
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Ja Ci nie napiszę, ale o nie jest takie trudne!
Masz tutaj jak to napisać. I znajdź tam jakieś przykłady, na pewno będą :)