DagixFire
DagixFire
  6 lipca 2009 (pierwszy post)

cze ;P
Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera? a dokladniej interesuje mnie HTML, CSS, Flash, C++
mozna to jakos polaczyc, czy ze wszystkiego jest oddzielnie? jak to wgl wyglada, wybor czeka mnie dopiero za rok, ale wole miec juz jakis "plan" ;p
wiec... czekam na wypowiedzi ;) mam nadzieje ze wyrazilem sie dosc jasno, jesli nie, to pisac ;D

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  6 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera? a dokladniej interesuje mnie HTML, CSS, Flash, C++

Pewnie jakieś technikum informatyczne. Ja chodziłam do liceum matematyczno-informatycznego i o ile ta matematyka faktycznie była rozszerzona o tyle informatyka to jedna wielka ściema i do tej pory z komputerem to ja raczej na bakier jestem :lol2:
TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  6 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera?

Do technikum informatycznego.
DagixFire
DagixFire
  6 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie jakieś technikum informatyczne.

TakeTheSunAway
TakeTheSunAway: Do technikum informatycznego.

dzieki :D

I mam jeszcze jedno pytanie: Jaki jest poziom w takim technikum? i co trzeba potrafic aby je ukonczyc? ;)
XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: cze ;P Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera? a dokladniej interesuje mnie HTML, CSS, Flash, C++ mozna to jakos polaczyc, czy ze wszystkiego jest oddzielnie? jak to wgl wyglada, wybor czeka mnie dopiero za rok, ale wole miec juz jakis "plan" ;p wiec... czekam na wypowiedzi ;) mam nadzieje ze wyrazilem sie dosc jasno, jesli nie, to pisac ;D

liceum o profilu językowo informatycznym. Niby tam się powinnaś tego uczyć,wiem,bo ja chodzę na taki profil, ale wszystko zależy od nauczycieli tych 2 óch przedmiotów ...
Rosiczka00
Rosiczka00
  7 lipca 2009

technikum informatyczne lub liceum i klasa o profilu mat-inf.
na maturze zdawanie matmy rozsz. i potem studia informatyczne :]

piperek1991
piperek1991
  7 lipca 2009

W Liceum dużo się nie nauczysz jeśli chodzi o informatykę.
W Ogólniaku wszytsko skupia sie na matematyce.
Ja wybrałem 3lata temu Technikum i nie żałuję, mam tygodniowo ok. 17 lekcji czysto informatycznych, np. :
- Programowanie Strukturalne i Obiektowe
- Oprogramowanie Biurowe
- Systemy Operacyjne i Sieci Komputerowe
- Urządzenia Technologi Komputerowej

W 3 klasie miesiąc praktyki za granica, Anglia / Niemcy.
Do tego dochodzi język angielski/niemiecki techniczny.
Po 2 klasie masz wybór spejalności programista / sprzetowiec.

shamaramorgan
shamaramorgan
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaki jest poziom w takim technikum? i co trzeba potrafic aby je ukonczyc? ;)

zalezy od szkoły. Będziesz miał tam sporo przedmiotów zawodowych (jakie to są, możesz poszukac gdzieś w internecie) i praktyki.

Konto usunięte
Konto usunięte: na maturze zdawanie matmy rozsz.

i informatyka :)
Rosiczka00
Rosiczka00
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: i informatyka :)

nie. wystarczy matma rozszerzona ;>
no i język na rozszerzeniu najlepiej też.
xnajlepsza
xnajlepsza
  7 lipca 2009
http://www.sexy-lena.com/?uid=308132

OMG!! !:szok:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  7 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ... czekam na wypowiedzi ;)

liceum profilowane o profilu informatycznym.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

pawelx125
pawelx125
  8 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera? a dokladniej interesuje mnie HTML, CSS, Flash, C++

Do technikum informatycznego... !!!
Kaskader34
Kaskader34
  8 lipca 2009

Proste że technikum informatyczne.

julCiak69
julCiak69
  9 lipca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.sexy-lena.com/?uid=308132

ale to nie ma żadnego związku z tematem tutaj poruszanym, czy mi się wydaje :woot:
xZapachPomaranczyx
xZapachPomaranczyx
  10 lipca 2009

Technikum informatyczne.
Liceum z profilem matematyczno-informatycznym, albo moze i informatyczne sie znajdzie.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.