cze ;P
Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera? a dokladniej interesuje mnie HTML, CSS, Flash, C++
mozna to jakos polaczyc, czy ze wszystkiego jest oddzielnie? jak to wgl wyglada, wybor czeka mnie dopiero za rok, ale wole miec juz jakis "plan" ;p
wiec... czekam na wypowiedzi ;) mam nadzieje ze wyrazilem sie dosc jasno, jesli nie, to pisac ;D
lista tematów
co po gim? strona 1 z 2
Konto usunięte: Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera? a dokladniej interesuje mnie HTML, CSS, Flash, C++
Pewnie jakieś technikum informatyczne. Ja chodziłam do liceum matematyczno-informatycznego i o ile ta matematyka faktycznie była rozszerzona o tyle informatyka to jedna wielka ściema i do tej pory z komputerem to ja raczej na bakier jestem
Konto usunięte: cze ;P
Chciałbym sie dowiedziec do jakiej szkoly po gimnazjum musze isc, zeby uczyc sie jezykow komputera? a dokladniej interesuje mnie HTML, CSS, Flash, C++
mozna to jakos polaczyc, czy ze wszystkiego jest oddzielnie? jak to wgl wyglada, wybor czeka mnie dopiero za rok, ale wole miec juz jakis "plan" ;p
wiec... czekam na wypowiedzi ;) mam nadzieje ze wyrazilem sie dosc jasno, jesli nie, to pisac ;D
liceum o profilu językowo informatycznym. Niby tam się powinnaś tego uczyć,wiem,bo ja chodzę na taki profil, ale wszystko zależy od nauczycieli tych 2 óch przedmiotów ...
technikum informatyczne lub liceum i klasa o profilu mat-inf.
na maturze zdawanie matmy rozsz. i potem studia informatyczne :]
W Liceum dużo się nie nauczysz jeśli chodzi o informatykę.
W Ogólniaku wszytsko skupia sie na matematyce.
Ja wybrałem 3lata temu Technikum i nie żałuję, mam tygodniowo ok. 17 lekcji czysto informatycznych, np. :
- Programowanie Strukturalne i Obiektowe
- Oprogramowanie Biurowe
- Systemy Operacyjne i Sieci Komputerowe
- Urządzenia Technologi Komputerowej
W 3 klasie miesiąc praktyki za granica, Anglia / Niemcy.
Do tego dochodzi język angielski/niemiecki techniczny.
Po 2 klasie masz wybór spejalności programista / sprzetowiec.