witam.
matura zdana i co teraz ? w szkole do ktorej chciałam iśc niestety nie otrzymali zgody na utworzenie europeistyki ;/ byłam przekonana że pójdę właśnie tam. . . .i teraz nie wiem co robić.
i wszystkie plany ..............
teraz w gre wchodzi politologia sp. integracja auropejska. . . ale to mi odradziło kilka osób. . .sama także nie jestem do tego przekonana. . .
co powiecie o zarządzaniu( zarządzanie finansami i controlling lub zarządzanie zasobami ludzkimi.) ??
lista tematów
studia
Europeistyka to bardzo popularny kierunek teraz, myślę, że jest w każdym większym mieście. Zarządzanie to bardzo modny i oblegany kierunek teraz.
jak to co ? renta tuż tuż
Konto usunięte: w szkole do ktorej chciałam iśc niestety nie otrzymali zgody na utworzenie europeistyki ;/ byłam przekonana że pójdę właśnie tam. . . .i teraz nie wiem co robić.
za mało chętnych było
Konto usunięte: teraz w gre wchodzi politologia sp. integracja auropejska. . . ale to mi odradziło kilka osób. . .sama także nie jestem do tego przekonana. . .
co powiecie o zarządzaniu( zarządzanie finansami i controlling lub zarządzanie zasobami ludzkimi.) ??
nuda nuda i jeszcze raz nuda , pewnie po tym zostanie się wykształconym sprzedawcą
lepiej na jakieś techniczne studia pójść
zarządzających jest więcej niż politologów:]... a studia związane z unią eropejską mogą się przydać jeżeli chcesz pracować przy RPO np. w urzedach marszałkowskich albo pisząc projekty... jak masz iść na zarządzanie to lepiej zainwestuj w administrację albo księgowość...
Konto usunięte: co powiecie o zarządzaniu( zarządzanie finansami i controlling lub zarządzanie zasobami ludzkimi.) ??
Kierunek dosc popularny i modny w obecnym czasie...
Wydaje mi sie jednak, ze zanim go ukonczysz bedzie juz tylu specjalistow z tej dziedziny (w zwiazku z ta 'moda'), ze trudno bedzie znalezc prace w zawodzie...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)