20kwiatuszek888
20kwiatuszek888
  15 czerwca 2009 (pierwszy post)

Mam pytanko
w ciągu 5 lat mogę poprawić maturę,ale poprawiam tylko z tych przedmiotów co nie zdałam,czy piszę wszystko od początku nawet te co zdałam? Jak to jest? Niech mi ktoś pomoże....

pearl188
pearl188
  15 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam pytanko w ciągu 5 lat mogę poprawić maturę,ale poprawiam tylko z tych przedmiotów co nie zdałam,czy piszę wszystko od początku nawet te co zdałam? Jak to jest? Niech mi ktoś pomoże....

Jeżeli nie zdałaś poprawiasz tylko to co nie zdałaś . Jeśli wszystko zdałaś a chcesz spróbować zdobyć więcej punktów piszesz to co chcesz. -to raczej oczywiste.
Jammi1990
Jammi1990
  15 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: w ciągu 5 lat mogę poprawić maturę,ale poprawiam tylko z tych przedmiotów co nie zdałam,czy piszę wszystko od początku nawet te co zdałam? Jak to jest? Niech mi ktoś pomoże....

poprawiasz tylko z tych z których chcesz, nie musisz wszystkiego od nowa pisać:)
ale jeżeli nie zdasz z jakiegoś przedmiotu to nie możesz wybrać sobie innego przedmiotu do zaliczenia zamiast tego.
xZapachPomaranczyx
xZapachPomaranczyx
  15 czerwca 2009

Poprawiasz przedmiot, ktorego wynik cie nie usatysfakcjonowal.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.