czy w kazdej szkole mozna sobie samemu praktyki załatwic nawet jak szkoła je zapewnia chodzi o zasadnicza szkołe zawodową kierunek mechanik pojazdów samochodowych (kraków)
lista tematów
Praktyki mam pytanko ;p strona 1 z 2
tak.
W mojej szkole każdy załatwia sobie samemu praktyki, jeśli komuś się nie udało, dyrekcja ma w obowiazku poszukać dla ucznia jakiegoś miejsca praktyk.
XxXxDjBaRtEsXxXx: czy w kazdej szkole mozna sobie samemu praktyki załatwic nawet jak szkoła je zapewnia chodzi o zasadnicza szkołe zawodową kierunek mechanik pojazdów samochodowych (kraków)
z tego co wiem, to szkoła załatwia praktyki. Przynajmniej tak jest u mojej znajomej w szkole, która jest w tech. hotelarskim, ale nie wiem jak z tym jest u ciebie ;)
z tego co wiem, ten kto sobie zalatwi praktyki dostaje za to kase, a jesli szkola mu zalatwi to kasy nie dostaje czy jakos tak
z tego co mi wiadomo To trzeba samemu sobie załatwić praktykę ,wtedy masz ją płatną ,a jeśli sobie nie załatwisz to szkoła zrobi to za Ciebie, tylko nie będą Ci za nią płacić
Konto usunięte: z tego co wiem, ten kto sobie zalatwi praktyki dostaje za to kase, a jesli szkola mu zalatwi to kasy nie dostaje czy jakos tak
to nie jest tak. Pieniądze dostają ci, którzy są w zawodówce, niezależnie od tego czy załatwili sobie sami praktykę, czy nie.
Technikum nie dostaje żadnych pieniędzy.
XxXxDjBaRtEsXxXx: czy w kazdej szkole mozna sobie samemu praktyki załatwic nawet jak szkoła je zapewnia chodzi o zasadnicza szkołe zawodową kierunek mechanik pojazdów samochodowych (kraków)
Kraków -Technik Ekonomista
U nas w szkole było tak:
2 klasa - Załatwia szkoła
3 klasa- załatwiasz sobie sam.Jeżeli nie załatwisz to szkoła Ciebie gdzieś przydzieli.