od jakiej średniej można mieć świadectwo z paskiem? 4.75 czy 4.76?
lista tematów
świadectwo z paskiem strona 3 z 5
nauczyli kultury ale jak jakaś wywłoka dodaje na fotke takie zdjęcia to chyba ktoś mógłby zareagować? no raczej nie moja sprawa ;D nie chciałabym mieć nic wspólnego z takimi zdjęciami.
i nie musisz mi grozić bo się nie boje jakiejś dziwy z burdelowskimi zdjęciami...
Konto usunięte: nauczyli kultury ale jak jakaś wywłoka dodaje na fotke takie zdjęcia to chyba ktoś mógłby zareagować? no raczej nie moja sprawa ;D nie chciałabym mieć nic wspólnego z takimi zdjęciami.
i nie musisz mi grozić bo się nie boje jakiejś dziwy z burdelowskimi zdjęciami...
mimo wszystko kultura wypowiedzi świadczy o Twoim poziomie intelektualnym :)
a Twoja kultura wypowiedzi jest dość niska.
Konto usunięte: nauczyli kultury ale jak jakaś wywłoka dodaje na fotke takie zdjęcia to chyba ktoś mógłby zareagować?
takie, czyli jakie?
nie są to zdjęcia nago, więc nie łamie regulaminu.
a dlaczego nie chcesz?
Nie pyskuj.
Konto usunięte: nauczyli kultury ale jak jakaś wywłoka dodaje na fotke takie zdjęcia to chyba ktoś mógłby zareagować? no raczej nie moja sprawa ;D nie chciałabym mieć nic wspólnego z takimi zdjęciami.
Bez obrazy, ja mam 18lat. Mimo, że nie wyglądam. Moje zdjęcia moja sprawa. To tak na marginesie.
Ale TY wypowiadasz się na forum, a jak wcześniej wspomniałam na forach internetowych rządzi tak zwana NETYKIETA. Wiesz wolałabym być chyba dziwką niż Twoja matką ;| Naprawdę współczuję Twoim rodzicom. Składam im wyrazy głębokiego żalu
Nie planuję nawet takich robić;]
Po pierwsze, to co cie obchodza czyjes zdjecia? Na tym portalu jest jeszcze milion piecset sto dziewiecset podobnych fotek wiec idz pożal sie rodzicom, że cie takie gorszą.
Po drugie, pytałaś chyba o srednią. Jesli dostalaś odpowiedź to po jaką cholere jeszcze prowadzisz ta bezsensowną konwersacje?
Włsanie, gdzie sa moderatorzy, bo juz dawno powinas dostać bana za takie gadki.
Tyle