Cześć bardzo podoba mi sie kolczyk w nosie i chciała bym se go zrobić ale mama twierdzi,że nauczyciele bedą się czepać ale ja mam prawie 18 lat no w styczniu kończe i właśnie skończyłam pierwszą klase technikum jak sądzicie będą mieli jakieś wąty?????????
Kolczyk w nosie strona 1 z 2
to zależy od szkoły i nauczycieli
w niektórych są nawet obniżane zachowania za "nie regulaminowo poprawny wygląd"
może wstrzymaj się do wakacji
Mam kolczyk w nosie od 13 roku życia i jeszcze żaden nauczyciel się nie czepiał chociaż już skończyłam szkołę.
Wszystko zależy od nauczycieli :) Ja chodziłam do teoretcznie dobrego liceum i takie cuda jakie się tam na korytarzu widywało, to aż czasem przerażały :) ale ludzie byli inteligentni, nie jakiś "społeczny margines", zależało im na nauce, więc nauczyciele przymykali oko na to, nikt się nikogo nie czepiał, wszyscy żyli w zgodzie :) Bo przecież wygląd o niczym nie świadczy i nie ulegajmy stereotypom. Lepszy kolczyk w nosie niż mini która nie zakrywa tego co zakrywać powinna spódnica.
Kadre nauczycielską masz raczej młodą czy jakieś zabytki ? :)
mam kolczyk w nosie od 15stego roku zycia i nikt sie nigdy mnie o to nie czepal, aczkolwiek wszystko zalezy od szkoly i nauczycieli :P
Dajcie spokój z tymi kolczykami nie oszpecajcie CIe ! Jestem w stanie tolerować brzuch czy małą kropeczkę w nosie ale bez przesady ...
Jak nie raz patrze co te dziewczyny z siebie robią to szkoda gadać ... :/
nikogo nie obchodzi co ty tolerujesz, nikt nie robi sobie kolczykow gdziekolwiek patrzac na to, czy to sie tobie podoba.
najlepiej zaczac sie patrzec na siebie, nie bedziesz mial wtedy problemow.
mi tez sie podobla, niedlugo koncze w gimnazjum i ide do nowej szkoly w wakacje przebijam nos, jak pojde do nowej szkoly juz z kolczykiem nikt mi nie zrobi awantury gorzej jak bym zrobila swobie w polowie roku szkolnego kolczyk mogli by nauczyciele krzywo patrzec, tak mi siostra powiedziala
Jak masz prawie 18 lat to nikt nie ma prawa się Ciebie czepiać. Twój wygląd-Twoja sprawa. Kiedy chodziłam do gimnazjum i koledzy/koleżanki miały kolczyki w nosie czy tam obojętnie gdzie to wtedy się wychowawca czepiał, ale w szkole średniej nie powinni. ;D
Przynajmniej u mnie w szkole połowa ludzi nosi kolczyki w różnych miejscach.
Dla mnie to głupie ale nikt się o to nie pluje.
nie zgodzę się. Bo jesli chodzisz do jakiejś szkoły, nawet jesli idziesz do pracy, Twoim obowiązkiem jest przestrzeganie regulaminu, BHP etc. A to czy masz 16 czy 20 lat, jest tu najmniej ważny.
w sredniej raczej nie.ja chodze do lo i mam 4 kolczyki na widoku ^^
ja mam od 13 ale w gim sie czepiali ;x
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.