już po wystawieniu ocen? jakie średnie będziecie mieć? zastanawiam się , czy jest taka możliwoość , że nie dostane się do żadnego liceum spośród 3 które wybrałam ( panikuję) ; p
lista tematów
średnia strona 1 z 4
tak, tak. od jutra mam wakacje.
zadowalającą ponad 4 ;)
Konto usunięte: czy jest taka możliwoość , że nie dostane się do żadnego liceum spośród 3 które wybrałam
trzeba było wybrać więcej szkół. i profile związane z przedmiotami z których jesteś dobra..;) ja tam rekrutację do LO już przechodziłam xD problemów nie miałam.
jeżeli bd miała zachowanie wzorowe, albo bardzo dobre to na tym też zyskasz trochę punktów;)
Zostaly mi jeszcze 2 egzaminy: technika ochrony srodowiska i angielski, prawdopodobnie do 2 tygodni bede wiedziec z jaka srednia ukoncze ten rok...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
ta, mam wakacje od miesiąca
4 i pół
Konto usunięte: zastanawiam się , czy jest taka możliwoość , że nie dostane się do żadnego liceum spośród 3 które wybrałam ( panikuję) ; p
zależy jakie szkoły wybrałaś. jak jakieś strasznie ambitne, a uczysz się przeciętnie to jest taka mozliwość. ale nie panikuj, gdzies cie pewnie zechcą ;P
prawie.
O ewentualnych zmianach proponowanych ocen decyduje próbna matura, którą pisałam w tym tygodniu.
3,8-4,0
Konto usunięte: , czy jest taka możliwoość , że nie dostane się do żadnego liceum spośród 3 które wybrałam ( panikuję) ; p
Nie wiem, możliwe, że dyrektorzy przydzielą Cię do innej klasy niż chciałaś.
Ja składałam papiery tylko do jednej szkoły. Wtedy była loteria czy się dostanę, czy nie ;)