megiiixDD
megiiixDD
  17 maja 2009 (pierwszy post)

Witajcie!!!
W tym roku kończe gimnazjum i w zwiazku z tym potrzebuje pomocy!!
Składam podania do 3 szkół. I zasatawiam sie czy na początku mam wysłac tylko podanie czy wraz z podaniem jakies dokumenty. W szkole pytalam kilku nauczycieli i każdy mówi inaczej.

sekswubikacji
sekswubikacji
  17 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: I zasatawiam sie czy na początku mam wysłac tylko podanie czy wraz z podaniem jakies dokumenty.

tylko podanie. dokumenty donosisz później, gdy dostaniesz kopie świadectwa i wyników z egzaminu.. ;)
666kamilka666
666kamilka666
  17 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko podanie. dokumenty donosisz później, gdy dostaniesz kopie świadectwa i wyników z egzaminu.. ;)

Dokładnie tak.

A to w tym roku nie jest tak że podanie składasz przez internet?
megiiixDD
megiiixDD
  17 maja 2009

Jest taka możliwość ale niemusze przez internet składać podań. Ja wole je wysłaś listownie albo e-mailem.

megiiixDD
megiiixDD
  17 maja 2009

Lub też sama zawieźć podanie. Listownie albo dostarczenie osobiście bardziej mi odpowida.

666kamilka666
666kamilka666
  17 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Listownie albo dostarczenie osobiście bardziej mi odpowida.

Rok temu nie można było osobiście.
Wszystko załatwiała szkoła, my musieliśmy tylko spisać nasze osiągnięcia, napisać jakie szkoły wybieramy a potem nauczyciel wprowadzał to na komputer.
shamaramorgan
shamaramorgan
  17 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Składam podania do 3 szkół. I zasatawiam sie czy na początku mam wysłac tylko podanie czy wraz z podaniem jakies dokumenty. W szkole pytalam kilku nauczycieli i każdy mówi inaczej.

to chyba zalezy od szkoły.
Ale chyba zawsze daje się najpierw podanie, by mogli mniej więcej określić ile osób jest na jedno miesjce
sekswubikacji
sekswubikacji
  17 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A to w tym roku nie jest tak że podanie składasz przez internet?

już w tamtym roku tak było;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.