Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 222 z 256
No ja wszystko też załatwiłam na szczęście bez problemów... teraz czekać na liste tylko :)
I jednak jade na ten zlot jutro... nie 3 a 2 dni ale zawsze coś :) czyli bede się wprawiać robaczki :D
Konto usunięte: No ja wszystko też załatwiłam na szczęście bez problemów... teraz czekać na liste tylko :)
I jednak jade na ten zlot jutro... nie 3 a 2 dni ale zawsze coś :) czyli bede się wprawiać robaczki :D
no to super;D tylko tak troche głupio że sie jedzie nie wiadomo ile czasu żeby potem 5 minut posiedzieć i wracać do domu:P
zawsze coś robaczku
ja dopiero 28 sierpnia bedę miała okazję się wprawiać....
Bananoowa: no to super;D tylko tak troche głupio że sie jedzie nie wiadomo ile czasu żeby potem 5 minut posiedzieć i wracać do domu:P
jeszcze w kolejce sobie postałam :D najważniejsze, ze juz z głowy... zobaczyłam przy okazji gdzie są akademiki... i te na Traugutta i te na Wyspiańskiego sa bardzo blisko PG :)
Konto usunięte: jeszcze w kolejce sobie postałam :D najważniejsze, ze juz z głowy... zobaczyłam przy okazji gdzie są akademiki... i te na Traugutta i te na Wyspiańskiego sa bardzo blisko PG
no jak ja dzisiaj tam przyszłam to było pusto:P
na traugutta w akademiku byłam w zeszłym roku na imprezie, ale gdzie są te na wyspiańskiego to nie wiem:P ale jakbym zerknęła na mapkę to bym trafiła:D
teraz pozostaje mieć nadzieję że nie trafimy na akademiki 3, 7, 10 i 11 ;) no i oby razem:P