Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 216 z 256
matko co za idiota z tego moda hyde zamyka większość tematów i rozdaje bany na prawo i lewo, i to na miesiąc co za kretyn mam nadzieję że tu nie ma władzy i że nie zajrzy
na traugutta trafię, do tych drugich wiem w którą stronę iść ale jakbym zerknęła na mapę to spokojnie dojdę więc jakby co to trzymajmy się razem :D a do 11 nie mam pojęcia jak dojechać..
Hmm to może od poniedziałku 26 będą już kwaterować w akademikach... można by się juz wprowadzić i zapoznać z miastem ;P
Przypomniało mi się, że ja mam przeciez starszych znajomych na PG :D moja kumpelę z miasteczka :D więc jak coś to będę miała się kogo pytać :d gdzie jak i co ;P
Ogólnie ta koleżanka juz mi zapowiadała, że zabiera mnie na imprezy w październiku... więc idziesz ze mną :D
Konto usunięte: Hmm to może od poniedziałku 26 będą już kwaterować w akademikach... można by się juz wprowadzić i zapoznać z miastem ;P
Przypomniało mi się, że ja mam przeciez starszych znajomych na PG :D moja kumpelę z miasteczka :D więc jak coś to będę miała się kogo pytać :d gdzie jak i co ;P
Ogólnie ta koleżanka juz mi zapowiadała, że zabiera mnie na imprezy w październiku... więc idziesz ze mną
no ja się tam tez pewnie zwalę pierwszego dnia jak będą kwaterować :D
na imprezki połazimy moja siostra studiuje na Akademii Medycznej i to jest blisko PG, też zapowiedziała że mnie na imprezy wyciągnie i wtedy Ty też ze mną idziesz :D
Bananoowa: no ja się tam tez pewnie zwalę pierwszego dnia jak będą kwaterować :D
na imprezki połazimy moja siostra studiuje na Akademii Medycznej i to jest blisko PG, też zapowiedziała że mnie na imprezy wyciągnie i wtedy Ty też ze mną idziesz :D
Jeszcze z UG znam ludziów i na Uniwersytecie Medycznym mam kuzynkę... więc poradzimy sobie :D i i imprezek sporo pozaliczamy ;P
A najlepiej od razu tam być.. przynajmniej sie zaaklimatyzujemy :)
Konto usunięte: Jeszcze z UG znam ludziów i na Uniwersytecie Medycznym mam kuzynkę... więc poradzimy sobie :D i i imprezek sporo pozaliczamy ;P
A najlepiej od razu tam być.. przynajmniej sie zaaklimatyzujemy
n ai jeszcze jako że mieszkam niedaleko od Gdańska to sporo moich znajomych z klasy jest na PG i UG :D imprezki studenckie:D
no właśnie:D i będzie czas żeby jakos wspólny pokój czy coś załatwiac :D