margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle to chciałam oznajmić, że ja się zgubie w Gdańsku

spokojnie, tam jest łatwo trafić na PG :D będziesz z tatą samochodem?:P
Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009

matko co za idiota z tego moda hyde :zonk: zamyka większość tematów i rozdaje bany na prawo i lewo, i to na miesiąc :woot: co za kretyn :nie: mam nadzieję że tu nie ma władzy i że nie zajrzy:woot:

OverMyHead
OverMyHead
  5 sierpnia 2009
Bananoowa
Bananoowa: spokojnie, tam jest łatwo trafić na PG :D będziesz z tatą samochodem?:P

e nie no samochodem to my spokojnie trafimy... :D
Mi chodzi o to, że jak juz pojadę na studia to będę błądzić:P
Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi chodzi o to, że jak juz pojadę na studia to będę błądzić

to ja Cię zaprowadzę :P juz mam wprawę w łażeniu na PG;P
OverMyHead
OverMyHead
  5 sierpnia 2009
Bananoowa
Bananoowa: to ja Cię zaprowadzę :P

A miasto znasz?:D wiesz jakimi autobusami gdzie dojechac?:d
Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A miasto znasz?:D wiesz jakimi autobusami gdzie dojechac?:d

wiem jak z centrum dojechać na politechnikę i z powrotem, i jak dojechać do Galerii Bałtyckiej :ziober2: na początek to wystarczy :D
OverMyHead
OverMyHead
  5 sierpnia 2009
Bananoowa
Bananoowa: wiem jak z centrum dojechać na politechnikę i z powrotem, i jak dojechać do Galerii Bałtyckiej na początek to wystarczy :D

noo jest dobrze :D
Jeszcze muszę wiedzieć jak z dworca dotrzeć do akademików... których to sie jeszcze okaze :D
Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009

na traugutta trafię, do tych drugich wiem w którą stronę iść ale jakbym zerknęła na mapę to spokojnie dojdę więc jakby co to trzymajmy się razem :D a do 11 nie mam pojęcia jak dojechać..

OverMyHead
OverMyHead
  5 sierpnia 2009
Bananoowa
Bananoowa: jakby co to trzymajmy się razem :D

no inaczej nie dam rady :D
Hmm tak sobie patrzyłam na kalendarz... i Ty pisałaś, ze którego jest inauguracja roku? 29? 30?
Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty pisałaś, ze którego jest inauguracja roku? 29? 30?

29:) ale 28 są jakieś zajęcia BHP itp. w każdym razie na moim wydziale, nie wiem czy na wszystkich jest tak samo:P
OverMyHead
OverMyHead
  5 sierpnia 2009

Hmm to może od poniedziałku 26 będą już kwaterować w akademikach... można by się juz wprowadzić i zapoznać z miastem ;P
Przypomniało mi się, że ja mam przeciez starszych znajomych na PG :D moja kumpelę z miasteczka :D więc jak coś to będę miała się kogo pytać :d gdzie jak i co ;P
Ogólnie ta koleżanka juz mi zapowiadała, że zabiera mnie na imprezy w październiku... więc idziesz ze mną :D

Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm to może od poniedziałku 26 będą już kwaterować w akademikach... można by się juz wprowadzić i zapoznać z miastem ;P Przypomniało mi się, że ja mam przeciez starszych znajomych na PG :D moja kumpelę z miasteczka :D więc jak coś to będę miała się kogo pytać :d gdzie jak i co ;P Ogólnie ta koleżanka juz mi zapowiadała, że zabiera mnie na imprezy w październiku... więc idziesz ze mną

no ja się tam tez pewnie zwalę pierwszego dnia jak będą kwaterować :D
na imprezki połazimy :pavarotti: moja siostra studiuje na Akademii Medycznej i to jest blisko PG, też zapowiedziała że mnie na imprezy wyciągnie i wtedy Ty też ze mną idziesz :D
OverMyHead
OverMyHead
  5 sierpnia 2009
Bananoowa
Bananoowa: no ja się tam tez pewnie zwalę pierwszego dnia jak będą kwaterować :D na imprezki połazimy moja siostra studiuje na Akademii Medycznej i to jest blisko PG, też zapowiedziała że mnie na imprezy wyciągnie i wtedy Ty też ze mną idziesz :D

Jeszcze z UG znam ludziów i na Uniwersytecie Medycznym mam kuzynkę... więc poradzimy sobie :D i i imprezek sporo pozaliczamy ;P

A najlepiej od razu tam być.. przynajmniej sie zaaklimatyzujemy :)
Bananoowa
Bananoowa
  5 sierpnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze z UG znam ludziów i na Uniwersytecie Medycznym mam kuzynkę... więc poradzimy sobie :D i i imprezek sporo pozaliczamy ;P A najlepiej od razu tam być.. przynajmniej sie zaaklimatyzujemy

n ai jeszcze jako że mieszkam niedaleko od Gdańska to sporo moich znajomych z klasy jest na PG i UG :D imprezki studenckie:D

no właśnie:D i będzie czas żeby jakos wspólny pokój czy coś załatwiac :D
OverMyHead
OverMyHead
  5 sierpnia 2009
Bananoowa
Bananoowa: będzie czas żeby jakos wspólny pokój czy coś załatwiac :D

A jestes pewna, że ze mną wytrzymasz?:P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.