Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 208 z 256
Emila to jakieś zaswiadczenia o nie prowadzeniu działalności muszą być???
Nie wystarczy zaswidczenie o dochodach brata i o moim braku dochodów??
u mnie te zaswiadeczeni wystawili od razu.. tzn złozyłam wniosek i po godzinie były do odbioru...
Konto usunięte: Emila to jakieś zaswiadczenia o nie prowadzeniu działalności muszą być???
Nie wystarczy zaswidczenie o dochodach brata i o moim braku dochodów??
u mnie te zaswiadeczeni wystawili od razu.. tzn złozyłam wniosek i po godzinie były do odbioru
no ja też miałam moje i siostry zaświadczenie tylko o braku dochodów bo to chyba oczywiste że skoro nie mamy dochodów to i działalności gospodarczej nie prowadzimy, ale sie okazało że muszą być te zaświadczenia i koniec ;/ babka wzięła reszte dokumentów ale powiedziała że jak do 10 tamtego nie dowioze to podanie bedzie niewazne...
Bananoowa: no ja też miałam moje i siostry zaświadczenie tylko o braku dochodów bo to chyba oczywiste że skoro nie mamy dochodów to i działalności gospodarczej nie prowadzimy, ale sie okazało że muszą być te zaświadczenia i koniec ;/
no chyba ich totalnie powaliło... nigdzie na stronie o tym nie napisali...
czyli ja tez pewnie jeszcze muszę to załatwić ?:/
Konto usunięte: no chyba ich totalnie powaliło... nigdzie na stronie o tym nie napisali...
czyli ja tez pewnie jeszcze muszę to załatwić ?:/
własnie jest napisane ;/
musisz załatwić, a najgorsze jest to że jak złożysz o to wniosek do US to w ciągu 7 dni to załatwiają, czasem trochę szybciej ;/ mam nadzieję że chociaż tego 10 będą juz to mieli żeby sie dało jeszcze dowieźć to na PG ;/ to Ty też musisz jutro szybko ten wniosek złożyć i bedziesz musiała osobiście przyjechać o ile zdążą to u siebie załatwić