Jak wam poszło?
Ja chyba powinnam sobie zacząć szukać przytulnej zawodówki...
lista tematów
Dzisiejszy Egzamin Gimnazjalny mat-przyr. strona 1 z 2
chyba żartujesz
test był bardzo łatwy, powyżej 45pkt powinnam mieć
nie spodziewałam się, że dadzą takie proste zadania
Konto usunięte: Wczoraj o 22:06Cytuj fragment | Cytuj całośćZnalazłem kolejny przeciek "
2240
kto chce parę rzeczy z jutrzejszego testu gim. z części mat-przyr?!? mam serio bo u nas się pomylili i jak się skapli to połowa ludzi zdąrzyła porozrywać koperty i poczytać zadania!
procesy cieplne
dioptrie
próbówki w których trzeba było wskazać gdzie jest skrobia
szerokości geograficzne
reakcje zobojętniania
ostrosłupy i inne figuryniekłamię to podpatrzyliŚMY !
na 92 egzemplarze 40 do całkowicie porozrywanych! a 8 uszkodzonych i muszą je wymienić
No ku.va mać!
Znów przeciek, wiekszość byla, jak bede musiala znow pisac to sie mocno wkurze.
Jestem totalnym zerem matematycznym, a udalo mi sie napisac test bardzo dobrze.
Bardzo latwy może nie, ale zadania były dosc proste. Z dopuszczajacymi z przedmiotow scislych, napisalam go z latwoscia. Licze na 30-40 pkt.
Przeciez te zadania z Bio, byly czytaniem ze zrozumieniem. Z fizyki byly wzory. Dachy, pola calkowite. W zakmnietych, o glukozie to juz masakra, w poleceniach byly odpowiedzi do zadan praktycznie :)
Konto usunięte: No ku.va mać!
Znów przeciek, wiekszość byla, jak bede musiala znow pisac to sie mocno wkurze.
Jestem totalnym zerem matematycznym, a udalo mi sie napisac test bardzo dobrze.
nie było procesów cieplnych, dioptrii i probówek ze skobią (były probówki bez skrobii i skrobia bez probówek, więc to nie to samo)
przecież widać, że gościu zgadywał
Konto usunięte: nie było procesów cieplnych, dioptrii i probówek ze skobią (były probówki bez skrobii i skrobia bez probówek, więc to nie to samo)
przecież widać, że gościu zgadywał
Nie wierze chyba w takie przypadki ;/
Figury rozumiem, ale trafil reakcje zobojetniania, ktora raczej nie pojawia sie co roku na egzaminach.