Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące egzaminu gimazjalnego...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
wiem, ze zaraz zaczynacie pisać, więc powodzenia!!!!! połamania długopisów i łatwych tematów...
P.s. obstawiam II wojnę światową... ?
lista tematów
RELACJE Z EGZAMINU GIMNAZJALNEGO strona 16 z 51
Przepraszam, nie mam czasu czytać wszystkiego wstecz tj. 15 stron, ale mam pytanie, a mianowicie czy są już odpowiedzi? Czy też zostaną ogłoszone dopiero jutro?
A relacje - pisałem do samego końca. Skończyłem pisać 5 min przed końcem, także wykorzystałem czas cały, lecz nie wiem czy dobrze go wykorzystałem... :) Pozdrawiam.
Konto usunięte: Przepraszam, nie mam czasu czytać wszystkiego wstecz tj. 15 stron, ale mam pytanie, a mianowicie czy są już odpowiedzi? Czy też zostaną ogłoszone dopiero jutro?
A relacje - pisałem do samego końca. Skończyłem pisać 5 min przed końcem, także wykorzystałem czas cały, lecz nie wiem czy dobrze go wykorzystałem... :) Pozdrawiam.
Nie wiem... Podobno mają być dzisiaj w necie... Ja oddałam test 15 minut przed końcem;)
Konto usunięte: Nie wiem... Podobno mają być dzisiaj w necie... Ja oddałam test 15 minut przed końcem;)
My siedzieć musieliśmy do końca, bez względu na to czy skończyliśmy godzinę wcześniej.... No cóż, test wydawał mi się dość trudny, choć faktem jest, że nie jestem humanistą. Mój umysł bardziej ścisły jest :)
Co do rozprawki napisałem o wielkiej emigracji, Frodo z władców i o Janie Pawle.
Odnośnie podania mam pytanie - w informacjach nadawcy napisać trzeba było własne dane tj. Łukasz [...], czy samorząd uczniowski [...]?