Witam ; ))
Muszę napisać na wtorek (10.03.2009) długie wypracowanie na geografie na temat:
Bardzo was proszę o pomoc bo se sama nie poradzę ; ((
Pozdrawiam
lista tematów
[geografia] zanieczyszczenie środowiska strona 1 z 2
1. nie mówię że ktoś ma za mnie napisać...
2. te linki co podesłał @Terrorysta dużo nie dały bo jest tam za mało...
2. te linki co podesłał @Terrorysta dużo nie dały bo jest tam za mało...
jak już pisałam
jak nic nie wnosisz do tematu to lepiej się w ogóle nie wypowiadaj.! i wypie..rdalaj.!
jak nic nie wnosisz do tematu to lepiej się w ogóle nie wypowiadaj.! i wypie..rdalaj.!
Nie poradzisz sobie z wpisaniem w google hasla 'zanieczyszczenie srodowiska w Polsce?'
ehhh...
Skoro oczekujesz od Nas pomocy, to dlaczego najpierw nie pokazesz tego, co sama do tej pory znalazlas? Liczysz na to,ze odrobimy za Ciebie cala prace domowa?

Co do samego tematu, wyjdz od tego jakie mamy rodzaje zanieczyszczen... - opowiedz o zanieczyszczeniach wody, gleby i powietrza. Potem wskaz na zrodla tych zanieczyszczen - np. przemysl, rolnictwo, czy zaniedbania w dziediznie ekologii z czasow komunizmu... wspomnij o tym jak mozna im zapobiegac - tu glowniemozesz pisac o segregacji odpadow, inwestowaniu w nowoczesne technologie, odpowiednim zabezpieczaniu wysupisk itp... Dalej napisz o najbardziej zanieczyszconych rejonach Polski - glownie okolice Slaska
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Starają się Tobie pomóc, a Ty jeszcze marudzisz 
Sama sobie poszukaj w takim razie
Swoją drogą nie zostało Ci już dużo czasu, mogłaś pomyslec o tym wcześniej.
Nie licz na to, że ktoś odwali za Ciebie robotę i poda Ci wszystkie potrzebne materiały
Zresztą temat masz ciekawy, wystarczy tylko pomyśleć.

Sama sobie poszukaj w takim razie

Swoją drogą nie zostało Ci już dużo czasu, mogłaś pomyslec o tym wcześniej.
Nie licz na to, że ktoś odwali za Ciebie robotę i poda Ci wszystkie potrzebne materiały

Zresztą temat masz ciekawy, wystarczy tylko pomyśleć.
Everest moich marzeń...
:zakochany:
:zakochany: