Moja nieudana podróż.
Pewnego wiosennego dnia postanowiłam pojechać z koleżankami na rajd rowerowy do lasu. W połowie drogi musiałyśmy się zatrzymać, ponieważ Marta miała gumę. Postanowiliśmy zostać na tym miescu, gdyz to tez był las i zrobic piknik. PO zjedzeniu wszytkich smakołyków postanowiliśmy zadwonić po rodziców by nam jakoś pomogili gdyż do domu było ok 16 km. NIestety w lesie nie było zasięgu. Jednak miałysmy szczęście, ponieważ jechał Leśniczy który pomógł nam w powrocie do domu.
Bardzo prosze o przetłumaczenie, ponieważ jestem słaba z angielskiego.
MOżeci mi dać nawet jakieś wskazówki.
Przetłumacz na angielski -->Help;/
Chociaż spróbuj coś zrobić samodzielnie.
Nawet, jeśli ma być z mnóstwem błędów.
Wtedy pomożemy poprawić.
Nikt nie będzie robił za Ciebie całego zadania, można co najwyżej pomóc.
My trip unsuccessful.
One spring day decided to go to the rally with koleżankami bicycle to the forest. In the middle of the road musiałyśmy to stop, because I have a flat tire in Marta bicycle. Zostałyśmy there miescu and zrobiłyśmy picnic. Unfortunately rozłożyłyśmy blanket near mrówiska. Basie pogryzły ants. After eating the food zadwonić after the parents decided to help us return home. The home was 16 km. In the woods there was no coverage. Had a lucky, because my uncle went to help us return home.
??
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
My unsuccessful trip.
On our way there, Marta's tire popped.
We decided to stay there, since it was also a great place to have a picknic.
After finishing up our sweets, we called our parents asking for help.
Unfortunately, out phones were out of range.
Luckily, there was someone passing by that gave us a ride.
Ja bym to tak przetłumaczył. Poskładaj. :)
Trochę pozmieniałem.
Nie mówię, że jest idealnie i bezbłędnie.
Translatory to najgorsze, z czego można korzystać...
Jasne, tłumaczą prawie wszystkie słowa (jak widać), ale pomijają kwestie gramatyczne.