makeasound
makeasound
  26 lutego 2009 (pierwszy post)

siema . kończę w tym roku gimn. ze średnią 4.3 (lub wyższą) . pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ? nigdy jakoś nie przywiązywałam wagi do nauki . a drugie: są jakieś szkoły w p-ń, które mnie przyjmą z taką średnią (interesują mnie profile humanistyczne lub językowe) . oczywiście liczą się jeszcze testy no ale patrzą przecież też na średnią ... pozdro ;]

xenka89
xenka89
  26 lutego 2009

ej no prosze Cie....luźno że Cie przyjmą, co prawda nie do najlepszego liceum w mieście ale przyjmą

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  26 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: siema . kończę w tym roku gimn. ze średnią 4.3 (lub wyższą) . pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ?

miałem 5,45 :) amen.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Ader
Ader
  26 lutego 2009

to całkiem dobra średnia.
Miałem w gimnazjum podobną.
I dostałem się do takiego liceum jakiego chciałem, nie jakiegoś elitarnego ale takiego w miarę dobrego :)

TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  26 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ze średnią 4.3

Myślę, ze to całkiem dobra średnia.
Ja miałam 5,5 chyba. :woot:.

Konto usunięte
Konto usunięte: są jakieś szkoły w p-ń, które mnie przyjmą z taką średnią

Myślę, ze nie powinnaś mieć problemów z dostaniem się do dobrej szkoły. ;)
Liczą się wyniki z testów i oceny z wybranych przedmiotów.
razotka
razotka
  26 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ?

Jeśli w gimnazjum nie było stać Cię na więcej, to poziom w liceum z pewnością Cię zaskoczy.
hypocrite
hypocrite
  26 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: makeasound:pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ? Jeśli w gimnazjum nie było stać Cię na więcej, to poziom w liceum z pewnością Cię zaskoczy.

Ja miałam 4,78 a w lo radzę sobie lepiej niż niektórzy, co pszyszli z 5,coś także nie pieprz.
hypocrite
hypocrite
  26 lutego 2009

Jezus maria miało być pRzyszli.

shamaramorgan
shamaramorgan
  26 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ?

zależy w jakim gimnazjum jesteś. Jaką ma opinię.
Średnia średniej nie jest równa :d

Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście liczą się jeszcze testy no ale patrzą przecież też na średnią ... pozdro ;]

w mojej szkole na średnią patrzyli na końcu
rebel884200
rebel884200
  26 lutego 2009

W LICEUM NIE PATRZY SIE NA SREDNIA!!!!!!!!!!!!!!!! tylko wyniki z testu!!!!

deadlynightshade
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
deadlynightshade
  26 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: siema . kończę w tym roku gimn. ze średnią 4.3 (lub wyższą) . pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ? nigdy jakoś nie przywiązywałam wagi do nauki . a drugie: są jakieś szkoły w p-ń, które mnie przyjmą z taką średnią (interesują mnie profile humanistyczne lub językowe) . oczywiście liczą się jeszcze testy no ale patrzą przecież też na średnią ... pozdro ;]

do ogolniaka od 3.8 przyjmuja ^^
www.deadlynightshade69.fotka.pl

N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]

-_-'

mówię nie!

piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
AaStRuMm
AaStRuMm
  26 lutego 2009

nie ma w sumie ograniczeń ze średnią, liczą się punkty za wybrane przedmioty, za pasek, za egzamin, za olimpiadę. jak bardzo będziech chaiał to jeszcze oceny poprawidsz i dostaniesz się tam gdzie chciałbys ;]

mysza662
mysza662
  26 lutego 2009

twoja średnia nie jest najgorsza. U mnie w szkole to niby na egzamin patrzą, ale jeszcze ze inne rzeczy pkt dodają ( np zawody , olimpiady, konkursy, pasek na świadectwie i jakies wybrane przedmioty) czyli am zbytni to na średnią nie patrzą tylko ile za to wszytko będziesz miec ptk.

AaStRuMm
AaStRuMm
  26 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: twoja średnia nie jest najgorsza. U mnie w szkole to niby na egzamin patrzą, ale jeszcze ze inne rzeczy pkt dodają ( np zawody , olimpiady, konkursy, pasek na świadectwie i jakies wybrane przedmioty) czyli am zbytni to na średnią nie patrzą tylko ile za to wszytko będziesz miec ptk.

Jak w kazdym liceum ;)
Uzi
Uzi
  27 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: siema . kończę w tym roku gimn. ze średnią 4.3 (lub wyższą) . pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ? nigdy jakoś nie przywiązywałam wagi do nauki . a drugie: są jakieś szkoły w p-ń, które mnie przyjmą z taką średnią (interesują mnie profile humanistyczne lub językowe) . oczywiście liczą się jeszcze testy no ale patrzą przecież też na średnią ... pozdro ;]

oczywiscie nie jest to bardzo niska średnia. To przeciętny wynik. Oczywiście przyjmą Cię gdzieś tam ale to zalezy od tego jaką punktację obiorą dane szkoły średnie. No i oczywiście brana jest pod uwagę punktacja z egzaminów gimnazjalnych
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.