siema . kończę w tym roku gimn. ze średnią 4.3 (lub wyższą) . pierwsze moje pytanie to czy to dobra średnia jak na 3kl. ? nigdy jakoś nie przywiązywałam wagi do nauki . a drugie: są jakieś szkoły w p-ń, które mnie przyjmą z taką średnią (interesują mnie profile humanistyczne lub językowe) . oczywiście liczą się jeszcze testy no ale patrzą przecież też na średnią ... pozdro ;]
Średnia strona 1 z 2
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
to całkiem dobra średnia.
Miałem w gimnazjum podobną.
I dostałem się do takiego liceum jakiego chciałem, nie jakiegoś elitarnego ale takiego w miarę dobrego :)
zależy w jakim gimnazjum jesteś. Jaką ma opinię.
Średnia średniej nie jest równa :d
w mojej szkole na średnią patrzyli na końcu
do ogolniaka od 3.8 przyjmuja ^^
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
nie ma w sumie ograniczeń ze średnią, liczą się punkty za wybrane przedmioty, za pasek, za egzamin, za olimpiadę. jak bardzo będziech chaiał to jeszcze oceny poprawidsz i dostaniesz się tam gdzie chciałbys ;]
twoja średnia nie jest najgorsza. U mnie w szkole to niby na egzamin patrzą, ale jeszcze ze inne rzeczy pkt dodają ( np zawody , olimpiady, konkursy, pasek na świadectwie i jakies wybrane przedmioty) czyli am zbytni to na średnią nie patrzą tylko ile za to wszytko będziesz miec ptk.
Jak w kazdym liceum ;)
oczywiscie nie jest to bardzo niska średnia. To przeciętny wynik. Oczywiście przyjmą Cię gdzieś tam ale to zalezy od tego jaką punktację obiorą dane szkoły średnie. No i oczywiście brana jest pod uwagę punktacja z egzaminów gimnazjalnych