Joł :D Tak z nudów postanowiłem zapytać Was , drodzy 'fotkowicze'...Niedługo kończe gimnazjum i teraz tak myśle co sądzicie ... Liceum / Technikum / Zawodówka (profil kucharz xD) ? Sam myślałem nad tym kucharzem ale do końca nie wiem :p Dodam , że zależy mi na jakiejś szkole , gdzie nie ma dużo matmy xd (matma sux) :p.
Pozdrówka ;]
lista tematów
Co Sądzicie ? ^^ strona 1 z 2
Jeżeli mało matmy to chyba zawodówka ;D
w technikum jej dużo, i w liceum tak średniawo.
Nie zapominaj, że szkołę średnią będziesz kończył maturą z matematyki.
z tego co się orientuję to na kucharzu jest sporo biologii. ;>
a wszystko zależy od Twoich planow na przyszlosc, jesli nie sa zbyt ambitne tudziez nie wiesz co bedziesz robic - wybierz technikum .;>
a wszystko zależy od Twoich planow na przyszlosc, jesli nie sa zbyt ambitne tudziez nie wiesz co bedziesz robic - wybierz technikum .;>
Konto usunięte: jesli nie sa zbyt ambitne tudziez nie wiesz co bedziesz robic - wybierz technikum .;>
ja skonczyłam liceum, i jakbym mogła wybierać jeszcze raz poszłabym do technikum. Dlaczego sadzisz ze technikum nie jest ambitne? Mysle ze jest o wiele ambitniejsze niz liceum, bo oprocz matury masz zawód.. najlepsze rozwiazanie dla kogoś kto nie wie czy chce isc na studia czy potem do pracy ma takie jakby "dwa w jednym"
Mhm...z tym , że do nauki to ja nigdy skory nie byłem xD Wiec tak jakby i technikum i liceum taki 'lęk' wzbudza we mnie...A co do planów na przyszłość...miał być informatyk , ale jak usłyszałem ile tam dopiero jest matmy i wogóle to sie zniechęciłem :p
Mam znajomą w technikum i znajomego w zawodówce. Właśnie na kucharzu :P.
Wybierz technikum :cokolwiektojest:
A jak w technikum z nauką wygląda ? xd Dużo tego jest ? :p Nie wiem , nie wiem...jeżeli chodzi o naukę to raczej z tym ciężko bedzie , bo żaden ze mnie as .. A co do tego kucharza to wszyscy z moich znajomków polecają :o
Konto usunięte: a wszystko zależy od Twoich planow na przyszlosc, jesli nie sa zbyt ambitne tudziez nie wiesz co bedziesz robic - wybierz technikum .;>
to raczej osoby idace do LO nie wiedza co robic.
idac do technikum bedziesz miec zawod, wiec musisz wiedziec dokladnie, kim chcesz byc.
Konto usunięte: A jak w technikum z nauką wygląda ? xd Dużo tego jest ? :p Nie wiem , nie wiem...jeżeli chodzi o naukę to raczej z tym ciężko bedzie , bo żaden ze mnie as .. A co do tego kucharza to wszyscy z moich znajomków polecają :o
zawodowke wybierz, skoro nie chce ci sie uczyc.
co tydzień powstaje taki sam temat
prócz zwykłych przedmiotów dochodzą także zawodowe oraz praktyki.
znajomy jest na profilu kucharza w technikum i nie narzeka. chociaż w sumie nie widzę róznicy pomiędzy technikum kucharz a zawodówką o profilu kucharz.
Konto usunięte: Joł :D Tak z nudów postanowiłem zapytać Was , drodzy 'fotkowicze'...Niedługo kończe gimnazjum i teraz tak myśle co sądzicie ... Liceum / Technikum / Zawodówka (profil kucharz xD) ? Sam myślałem nad tym kucharzem ale do końca nie wiem :p Dodam , że zależy mi na jakiejś szkole , gdzie nie ma dużo matmy xd (matma sux) :p.
Pozdrówka ;]
idź do takeij szkoły gdzie będziesz najlepiej czuł byś po miesiącu nie pytał jak można zmienić szkołę bo ta w której jestem jest ...
...Ignorance is bliss...
Mhm...no dobra - wszystko już w miare wiem ;] W każdym razie dzięki za rady.Pozdro :) @Temat do zamknięcia.
Jeżeli mierzysz wysoko jesteś pewien na 100% ,że chcesz iśc na studia to najlepsze będzie Liceum Ogolnokształcące ;)
Zawodówka to dno.
nie polecam technikum ;) Męcze sie drugi rok.Matmy 4x w tyg. do tego 17 przedmiotów (w logistycznym). Zresztą nie ma łatwej szkoły średniej zawodówka jest prosta jedynie (na zmiane szkoła -praktyki) aleee ... ja tam wole mieć maturę. ;p
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.