Dzien dobry
Chcialabym zdawac maturę z filozofii
Wiecie może coś o niej ?
Na czym ona bedzie polegała itp.
Wujek google za bardzso mi nie pomógł
Dziekuje za pomoc:*
lista tematów
Matura 2010 strona 4 z 7
Jasne :DNie doszlo!
Tak samo jak odpisales na to,że jestem w Poznaniu :P!
Ja spokojna dziewczyna :P Bez przesady
^^To brzmi dwuznacznie
Ja mam dziwne życie.Czasmi niektórzy mysla ,że kłamie Ojj
nie nabijam już.O niee :P
Konto usunięte: przez pierwszy 2 lata tak ;] imprezy życie studenckie luzy ;] ale potem priorytety są których człowiek nie może zrealizowac;]
Bez przesady Dasz rade:P!!
:bije: na glowe we Wszystkim Wawke ;d
:szok2: o żes kunraaa ;p
nic nie masz;p
ja mam mnóstwooo:P!!!
bojetsem wszedzie incognito;p!
jak wszystko w tym temacie;]
no dobra już wierzymy :D żeby nie było Ci smutno;]
nie mam wyboru ;]
Wawke może i bije,ale nie Warszawę;]
ale i tak juz w plecy mam socjologię pracy ;]
socjologię polityki mam zaliczoną,patologie społeczne zaliczone, pijaństwo w Polsce w czasach saskich zaliczone, teraz "tylko" psychologia zarządzania, socjologia miasta i socjologia moralności;/ bleee
^^zycie :P
tylko temu ?
...:D
:bije:Niestety Warszawę :PPPPP
Konto usunięte: ale i tak juz w plecy mam socjologię pracy ;]
socjologię polityki mam zaliczoną,patologie społeczne zaliczone, pijaństwo w Polsce w czasach saskich zaliczone, teraz "tylko" psychologia zarządzania, socjologia miasta i socjologia moralności;/ bleee
OMG:szok2:
ale to zamulaste ...
Wcale Cię nie było ^^
Bałaś się przyjechać ! xD
A dupa tam, a nie mnóstwo
Do czasu
@Carlsb:
Socjologia ? A myślałem, że to ja na najbardziej "emocjonującym" kierunku siedzę ^^
żebyś widziała ;/ jak ktoś ma problemy z zaśnięciem to daję do poczytania moje teksty którę muszę czytać na uczelni to wtedy usypia się po 2 linijkach hehe ;]
ano socjologia ;] chyba nic innego nie potrafiłbym studiować ;] typowe lanie wody ;] na każdym przedmiocie można pisac to samo , tylko innymi słowami i wrzucać zwroty danego przedmiotu ;]
chociaż w tym roku mamy taki program komputerowy SPSS, w którym robi się ankiety, zlicza odpowiedzi , robi statystyki, raporty, no całe badania to powiem szczerze że trochę roboty jest ;] dobrze że koleś ma świadomość że my humaniści i z komputerami i matmą to my na bakier jesteśmy hehe tłumaczy nam jak debilom w przedszkolu, ale efekty są i kumamy ;]ale reszta zajęć to zamuł jakich mało ;]
a Ty WueRZet Historia z tego co kojarzyłem po wpisach?
Amanda to chce filozofie studiować :D to dopiero musi być zamulony kierunek ;]
Konto usunięte: chociaż w tym roku mamy taki program komputerowy SPSS, w którym robi się ankiety, zlicza odpowiedzi , robi statystyki, raporty, no całe badania to powiem szczerze że trochę roboty jest ;] dobrze że koleś ma świadomość że my humaniści i z komputerami i matmą to my na bakier jesteśmy hehe tłumaczy nam jak debilom w przedszkolu, ale efekty są i kumamy ;]ale reszta zajęć to zamuł jakich mało ;]
U mnie na I roku, kiedy miałem coś podobnego do Informatyki, na pytanie magistra "W jakiej formie chcecie zaliczenie" usłyszał tylko "A ile książek mamy przeczytać?" I już wiedział, że wśród historyków nowoczesność nie ma racji bytu :P
Historia Specjalność - archiwistyka Nudne, dziwne, trudne, ale kurde ktoś musi się tego podjąć
Chociaż genialną sprawą jest odkrywanie, że przez ponad 10 lat nauki w podstawówkach, gimnazjach, LO tak naprawdę uczyli mnie bredni, wręcz rzeczy sprzecznych z historią
Na przykładzie Poznania mogę powiedzieć, że zaoczna filozofia kosztuje bodaj 1100 zł za semestr (jak ogólnie większość kosztuje z 3000 zł ). Ale znam parę osób...ciężkie głowy mają
Konto usunięte: eee to nie jest zła specjalność ;] praca jest i kasa też ;] przynajmniej jak przeglądałem oferty pracy w necie;]
To zależy. Bo jeśli wpadnę pod skrzydła jakiejś państwowej placówki, to jestem głęboko w czarnej de :P Ale u prywaciarza można mieć pieniądz z tego. Tylko warsztat...nudny i skomplikowany
Jak dobrze wnioskuje w tym roku licencjat nie ? ^^ Jak u Ciebie to wygląda ?
Konto usunięte: To zależy. Bo jeśli wpadnę pod skrzydła jakiejś państwowej placówki, to jestem głęboko w czarnej de :P Ale u prywaciarza można mieć pieniądz z tego. Tylko warsztat...nudny i skomplikowany
przecież historycy to pasjonaci ;] hehe niestety , mam podobny problem,jeżeli chodzi o kasę;/ teraz dobra kasa to tylko ścisłe umysły,specjaliści wyższego szczebla , matma, komputery, managery ;]
no ja mam jednolite magisterskie i jestem właśnie na IV roku, wiec licencjat mnie nie obejmował ;] a podyplomowe sobie zrobie po zrobieniu mgr, żeby były jakaś konkretna specjalizacja...coś z zarządzania,jakiś HR .. do tego języki,więc cięzko będzie...
a Ty teraz też IV rok tak? też jednolite?
A i niech Ci będzie :P
i tak powinnienes odpisac!!!!!!!!!!!!!!
(i tak ja wiem lepiej :P)
:crazysex: ^^ kmwtw
always and forever :D
Konto usunięte: żebyś widziała ;/ jak ktoś ma problemy z zaśnięciem to daję do poczytania moje teksty którę muszę czytać na uczelni to wtedy usypia się po 2 linijkach hehe ;]
dawaj te linijki
Nie moge spac ostatnio jakos ;/ :P
Zajebisty ;d jak dla mnbei w sam raz ;P!
Konto usunięte: Na przykładzie Poznania mogę powiedzieć, że zaoczna filozofia kosztuje bodaj 1100 zł za semestr (jak ogólnie większość kosztuje z 3000 zł ). Ale znam parę osób...ciężkie głowy mają
:bije: wiesz co xD!!!!!!!!
hahahah
Nie obrzydzaj mnie do tego xP!
\