lista tematów
TesTy TesTy .. strona 2 z 4
Jak Tam Testy próbne ? ;) Dobrze poszły ? [color=violet]uwazacie ze były łatwe ? ;) Proszę się wypowiadać na temat ;) dziękuje bardzo
Konto usunięte: jeśli na teście takim prawidziwym napiszesz, że dalsza częsc wypracowania jest w brudnopisie to tez zaliczą ;)
Konto usunięte: nie prawda. tam bylo wyraźnie napisane w nawiasie, że brudnopis nie jest sprawdzany.
zobaczymy czy teraz zaliczą :) a jak nie, to będę miała nauczkę, żeby tam nie pisać :P
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...
Konto usunięte: jeszcze zależy czy sprawdzają nasi nauczyciele czy jakaś tam komisja.. jak nasi to zrobią nam dobrze i sprawdzą. a jak komisja to maja w du.pie, że nam miejsca nie starczylo.
bo trzeba dokładnie instrukcje czytac.. mają wytłumaczenie :]
są juz na stronie www.gazetaedukacja.pl
Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...
Polski poszedl mi kiepski prze mit :D niby napisalam ale sie okazuje ze zle
a dzisiaj ???
SAMA BIOLOGIA I CHEMIA!! a z matmy... moze byc...
jak się jest tępym i się nie uczy przez 3 lata, przeznaczone na naukę w gimnazjum, to nie dziwić się, że poszło tak źle.
Konto usunięte: jak się jest tępym i się nie uczy przez 3 lata, przeznaczone na naukę w gimnazjum, to nie dziwić się, że poszło tak źle.
Taa? nie jestem uczniem piątkowym tylko bardziej czworkowym, ucze sie raczej, w klasie mam lepszych od siebie a i tak poszlo nam zle...wiec chyba to nie jest tylko kwestia nie-uczenia sie