Może ktoś wie kiedy będą wyniki egzaminów próbnych klas III gimnazjum?? Były one pisane ok 21 października... i dotąd nie ma wyników... to moim zdaniem lekka przesada... a w dodatku nauczyciele ani dyrektor szkoły nic nie wie...
lista tematów
Egzaminy Próbne III klasa gimn. strona 1 z 2
no bez kitu w pazdzierniku to ja mialem z obcego próbny xD ale wyniki byly gdzies po tygodniu ... próbne sa w styczniu
No 21 był próbny z angielskiego ;p
ale to kiedy są wyniki zależy od szkoły znaczy od nauczycieli...
Ja wyniki miałam tydzień po, a Twoim nauczycielom najwyraźniej nie chce się sprawdzać ; p
Ahaa. Ja musiałam chyba przez ileś tyg zostawać na zajecie z maty i nam babka dawała testy i mielismy sobie rozwiązywać a teraz jakoś chyba będę mieć z polskiego ale Pani nie przypomina bo pewnie sama zapomniała ale cóż.. A tak straszyła, że będzie z tego oceny wystawiać..
Aha nieźle.. U nas dyra powiedziała, że jak jakiś nauczyciel będzie nam wystawiał oceny z egzaminu to mamy jej to zgłosić bo nie można wystawiać ocen z egzaminu.. Przynajmniej w mojej szkole tak jest.
Nam tez gadali ze punkty z egzaminu będą brane pod uwagę, ale wyników nie ma to złych ocen nie będzie... bo nam dali ten najtrudniejszy test który był... ale on był znowu tańszy to połowę...
Konto usunięte: Nam tez gadali ze punkty z egzaminu będą brane pod uwagę, ale wyników nie ma to złych ocen nie będzie... bo nam dali ten najtrudniejszy test który był... ale on był znowu tańszy to połowę...
Mi się wydaje, że wam zrobili tylko tak żebyście sobie powtórzyli czy coś.. Bo to nie mógł być próbny egzamin :P