Życiem trzeba się bawić :] xDDD
lista tematów
Ja nie lubię chodzić do sQl ale musze a jakie jest wasze zdanie . strona 2 z 3
o pokemon;]
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Bo takie życie ^^ Szkola > Studia > Praca > Emerytura > Śmierć? xD Chyba, że skrócisz je do: Szkola (nieukonczona) > Brak pracy > Brak emerytury (Renta? xD) > Śmierć ;p
średnia nie ma znaczenia
ja chodze do szkoly bo :
1. to 100 % ostrej dawki humoru jak dla mnie
2. spotykam sie z iomami..jest wesolo..fajnie...same zalety
3. wg prawa do lat 18 trzeba
4. chce sie czegos nauczyc zeby byc czlowiek madrym a nie matolem ;d
racja ;) ,ale to bawić możesz sie po szkole.
ja tez nie przepadam za szkola,ale chodze bo trzeba, i jak kolezanka wyżej pisala,
mam 100% dawki humoru [lekcje,przerwy ] , spotkania z ziomkami,bo nie wszyscy mieszkaja tu gdzie ja,i po szkole leca na jamke,i bez szkoly bylbys wiekszym matolem niz jestes [no oczywiscie bez obrazy ;p ] jak juz skonczysz te pieprzone 18lat ,i wyprowadzisz sie od rodzicow, zamieszkasz sam, bd musial oplacac rachunki,kupywac jedzenie,bd chcial urządzić sobie jakoś ta twoja dziuple ;p , jakies ciuszki bd chcial kupic, parapetowe xd hahahahahhahahaha :D:D:D:D:D:D - nie ma NIC za darmo,za wszystko bd musial placic z `wlasnej kieszeni` ,a jak chcesz placic jak chcesz sie bawic.?,. wiec nie truj,ze nie lubisz chodzic do szkoly,tylko zastanow sie na przyszloscia, odrob lekcje,poucz sie ;] a nie wymyslasz takie bzdety.,i nie chce zeby wygladalo to na pouczenie,bo to zadne pouczenie tylko wiedz,ze zycie to nie tylko Z A B A W A :). to tyle z mojej strony.
pozdrawiam :)
Trzeba się bawić,ale nie ma zabawy, bez zapewnionej i godnej przyszłości,którą funduje Ci szkoła, myślisz,że jak będziesz głąbem,to wszyscy będą Cię lubić?! Może i tak,ale na krótką metę wtedy będzie ta cała 'zabawa',bo każda zabawa kiedyś się kończy i zaczyna się realistyczne życie. ;)