hej :*
Jak to bylo pierwsze dni w pierwszej klasie gim ?
jak szybko zgraliscie sie z klasą ??
ja pamietam ze na początku bylo jakos drętwo ale teraz jest O.K :D
A jak bylo u was ??
lista tematów
gimnazjum strona 1 z 2
U mnie przez 3 pierwsze miesiace bylo niezrecznie... Wszystko zmienilo sie po 3 dniowej wycieczce, taka integracja klasowa ;D ale to byly czasy ahh xD
Konto usunięte: Jak to bylo pierwsze dni w pierwszej klasie gim ?
pierwsza klasa gimnazjum? kiedy to było.
Wszyscy praktycznie się znali ze wszystkimi, ponieważ gimnazjum znajduje się w tym samym budynku co podstawówka, a klasy zostały wymieszane tak, by nie rozdzielac przyjaciół.
nie chodziłem do gimnazjum
z całą .. może nigdy .. nie da sie zgrać z każdym , można jedynie tolerować innych
a zgranie z ludzmi z którymi "trzymałem" może z miesiąc
ale już pierwszego dnia.. było nieźle
(dużo osób mnie znało z zawodów )
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: hej :* Jak to bylo pierwsze dni w pierwszej klasie gim ?jak szybko zgraliscie sie z klasą ??ja pamietam ze na początku bylo jakos drętwo ale teraz jest O.K :D A jak bylo u was ??
U mnie byl luz poniewaz
*** zlikwidowali jedna z 3 podstawowek wiec dali nas do budynku gimnazjum...takze od 5 klasy juz wczailismy sie w klimat :)
*** dalej mamy ten sam sklad niezmiennie od 10 lat [przedszkole,podstawowka,gimnazjum]
*** i tak znalismy wszystkich starszych :D
*** łatwo nawiązujemy kontakty :)
i tyle w temacie gim ode mnie xD
Jakoś tak pierwsze pare dni totalna stypa.
A jak myślicie lepsze są gimnazja czy 8 letnie podstawówki?
Myślę, że lepsze podstawówki ośmioletnie, chodziłam do gimnazjum i uważam że o był najgorszy etap.
Początki były tragiczne, potem jakoś się zgraliśmy, ludzi z klasy wspominam raczej pozytywnie. Ogółem nie ma co porównywać gimnazjum go liceum - jak niebo i ziemia...
od razu 1 września wychowawczyni się do moich włosów doczepiła :P
nie wiem
Konto usunięte: ja pamietam ze na początku bylo jakos drętwo ale teraz jest O.K :D
A jak bylo u was ??
jeśli jest nowe otoczenie, to zawsze na początku jest drętwo, ale potem wszystko się rozkręca
takie sobie,tzn. nikt nas nie zaczepiał ani nic,więc ogółem dla całości były fajne,ale dla mnie takie średnie dlatego,że jeszcze chodziłam o kuli,a szkoła była wielka i cieżko było się poruszać
po miesiącu
Konto usunięte: hej :*
Jak to bylo pierwsze dni w pierwszej klasie gim ?
A jak bylo u was ??
Akurat cała moja klasa poszła do tego samego gimnazjum,bo byliśmy jedną z najlepszych klas. Ale cóż dołożono nam 18letniego chłopaka i ogólnie stało się głupio. Pierwszy dzień był głupi, zgubiłam się ogólnie w szkole .