Moniczka66617
Moniczka66617
  14 grudnia 2008 (pierwszy post)

Muszę zrobić na PO referat... i temat mamy sami sobie wybrać, ma być on związany z przedmiotem przysposobienia obronnego.Więkzość klasy ma coś z pierwszej pomocy, broni a ja bym chciała coś innego. Macie może jakieś pomysły na temat tego referatu??

KaroOoOlcia1491
KaroOoOlcia1491
  14 grudnia 2008

weź sobie o porażeniu prądem albo o burzy fajne to jest i takie w miare przystępne : )

Moniczka66617
Moniczka66617
  14 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: weź sobie o porażeniu prądem albo o burzy fajne to jest i takie w miare przystępne : )

Ale o burzy co dokładnie, mam opisać zjawisko burzy... :woot: No ale pomysł fajny ;D Musze poszukać w googlach czy jest coś ciekawego;]
KaroOoOlcia1491
KaroOoOlcia1491
  14 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale o burzy co dokładnie, mam opisać zjawisko burzy... No ale pomysł fajny ;D Musze poszukać w googlach czy jest coś ciekawego;]

ja to mialam w tym tygodniu na PO.. co zrobić jak burza jest jak jesteś w domu w terenie itp.. do tego możesz to porazenie prądem dolożyc
raugi
Reputacja: 17 | BluzgometrTM: 17
raugi
  14 grudnia 2008

albo można jeszcze wybrać terroryzm, np. jakich gazów bojowych się używa, ich opis, co należy zrobić gdy zostaniemy zaatakowani tzn, jak się zachować itp...

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  14 grudnia 2008

broń biologiczna lub chemiczna..
skutki , sposoby obrony itd.

...Ignorance is bliss...
Hope
Hope
  14 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie może jakieś pomysły na temat tego referatu??

bezpieczeństwo i obronność .
xxblackprinceskaxx
xxblackprinceskaxx
  14 grudnia 2008

Ja niedawno też miałam przygotować referat na po... weź sobie: zagrozenia wystepujace w twoim regionie :) latwo, szybko i przyjemnie...

baskas4
baskas4
  14 grudnia 2008

może zagrożenia XXI wieku?

odlot
odlot
  14 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Muszę zrobić na PO referat... i temat mamy sami sobie wybrać, ma być on związany z przedmiotem przysposobienia obronnego.Więkzość klasy ma coś z pierwszej pomocy, broni a ja bym chciała coś innego. Macie może jakieś pomysły na temat tego referatu??

napisz o szczelinach przeciw lotniczych i ewakuacjach..;p
aaPaulinka
aaPaulinka
  14 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Macie może jakieś pomysły na temat tego referatu??

Napisz referat o Maszynach Szyfrujących :) Wiesz Enigma i te sprawy ;)
CrAzY1123
CrAzY1123
  14 grudnia 2008

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.