Darusia1bg
Darusia1bg
  28 listopada 2008 (pierwszy post)

jak złożę papiery do kilku liceów i np. w 3 mnie przyjmą. będe mogła wybrać sobie do którego isć?

ona268
ona268
  28 listopada 2008

no, przeciez do 3 nie pójdziesz :and:

XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  28 listopada 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak złożę papiery do kilku liceów i np. w 3 mnie przyjmą. będe mogła wybrać sobie do którego isć?

no a jak? przecież do 3 nie pójdziesz :P
ona268
ona268
  28 listopada 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no a jak? przecież do 3 nie pójdziesz :P

napisałam to samo :jezyk2:
JasnaCholeraxD
JasnaCholeraxD
  28 listopada 2008

jesli nadal jest tak jak bylo za moich czasow czyli 3 lata temu , to wybierasz 3 szkoly a zostaniesz przyjeta wg tego ktora wybierzesz jako pierwsza, no chyba ze zabraknie ci punktow to wtedy idziesz do kolejnej z listy...

justisssia
justisssia
  28 listopada 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak złożę papiery do kilku liceów i np. w 3 mnie przyjmą. będe mogła wybrać sobie do którego isć?

Składasz, czekasz na wyniki, jeżeli dostałaś się do trzech, z pozostałych dwóch idziesz zabrać papiery i mówisz że rezygnujesz.
smencik
smencik
  28 listopada 2008

Dostajesz sie do pierwszej szkoly, ktorej odpowiadaja Twoje wyniki. Dlatego wybor pierwszej szkoly jest najwazniejszy, bo ejsli tam Cie przyjma, to tam tez od razu ladujesz. Przynajmniej u mnie tak bylo. Dopiero jak 1 szkola odrzuci Twoje papiery, to wysylaja je do szkoly z wyboru 2 i tak w kolko ;)

justisssia
justisssia
  28 listopada 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dopiero jak 1 szkola odrzuci Twoje papiery, to wysylaja je do szkoly z wyboru 2 i tak w kolko ;)

Tak? :woot:
Za moich czasów dostarczało się papiery do trzech szkół, do jednej oryginały, do innych kopie, czekało na wyniki, decydowało na jedną ze szkół a z pozostałych odbierano złożone wcześniej papiery. :woot: .
Kiedy składałeś? ;)
Dorqa
Dorqa
  28 listopada 2008

a ja mam inne pytanie

jesli zloze podanie do pewnego liceum to to podanie liczy sie na jeden profil ? czy po prostu jak sie dostane do tego liceum to mam sobie wybrac profil? :D

justisssia
justisssia
  28 listopada 2008
Dorqa
Dorqa: jesli zloze podanie do pewnego liceum to to podanie liczy sie na jeden profil ? czy po prostu jak sie dostane do tego liceum to mam sobie wybrac profil? :D

Ja o ile dobrze pamiętam zaznaczałam profil na podaniu, na jaki składam. ;)
Czyli podanie na jeden profil.
Ale wiesz, ja do liceum składałam papiery trzy czy cztery lata temu, to nie wiem jak jest teraz dokładnie.
JasnaCholeraxD
JasnaCholeraxD
  28 listopada 2008

nie wiem co z tym jest u mnie wszystko rpzez neta bylo , czyli gdzies ok 3 lata temu

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  28 listopada 2008
Konto usunięte

nie będziesz musiała chodzić do 3 :tak:
...Ignorance is bliss...
smencik
smencik
  28 listopada 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedy składałeś? ;)

No ja skladalem 3 lata temu, bo teraz w maturalnej jestem. I zanosilem papiery tylko do szkoly 1 wyboru i jak tam na zaden profil sie nie dostalem, to wysylali papiery do szkoly z 2 wyboru i tam jak juz sie dostalem na pierwszy wybrany profil, to tam mnie zostawilo :jezyk2: I chyba nawet nie wysylali do szkoly 3 wyboru papierow :and: ale pewny nie jestem. Na stronie wiem, ze byla tylko ta szkola i profil na ktory sie dostalem.
justisssia
justisssia
  28 listopada 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Na stronie wiem, ze byla tylko ta szkola i profil na ktory sie dostalem.

Bez sensu to trochę.
smencik
smencik
  28 listopada 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bez sensu to trochę.

Dlatego tez nauczyciele uczulali nas na to, zeby wybierac na poczatku te szkoly i profile, na ktore chcemy najbardziej sie dostac, bo byly pamietam osoby, ktore nie zwrocily uwagi na kolejnosc i z dosc duza liczba punktow, ladowaly w slabszych szkolach :and: Ale pozniej i tak duzo ludzi zmienialo szkoly bezposrednio, wiec ten caly wybor elektroniczny to taki pic na wode i jest stworzony po to, by te nabory przebiegaly szybciej :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.