Może ktoś się spotkał, w swoim podręczniku, książce, jakimś repetytorium z obrazkiem do opisania na którym był mężczyzna wbijający sobie strzykawkę, albo trzymający ją w reku. Jeżeli tak to może mi ten ktoś powiedzieć co dokładnie na tym obrazku było (po polsku). Bo kurcze jest mi baaardzo potrzebny, a wiem że takowy istnieje w którejś książce, a za Chiny znaleźć go nie mogę.....
lista tematów
Opis Obrazka (angielski)
aaPaulinka: Może ktoś się spotkał, w swoim podręczniku, książce, jakimś repetytorium z obrazkiem do opisania na którym był mężczyzna wbijający sobie strzykawkę, albo trzymający ją w reku. Jeżeli tak to może mi ten ktoś powiedzieć co dokładnie na tym obrazku było (po polsku). Bo kurcze jest mi baaardzo potrzebny, a wiem że takowy istnieje w którejś książce, a za Chiny znaleźć go nie mogę.....
Proponuje Ci abys napisala wiecej szczegołow - jaki przedmiot, ktora klasa, co z tym facetem jaki temat..
Kurcze jak ja nie znam więcej szczegółów :P Wiem tylko że to było w jakiejś czerwonej książce :) i do tego było zadanie na słuchanie o tytule Fellingwater i na czytanie ze zrozumieniem o Feng Shui :D
ja mam ale niewiem czy o to chodzi, a ten pbrazek był w jednym miejscu z
???
na obrazku jest facet siedzi na krawężniku wieczorem lub w nocy, jest ciemno świecą latarnie nie widać jego twarzy trzyma strzykawkę, ręka odwrócona jak do wkłucia ale strzykawkę trzyma igłą w górę, to jest o narkotykach w dziale zdrowie książka
"Matura reperytorium z testami"
aaPaulinka: Może ktoś się spotkał, w swoim podręczniku, książce, jakimś repetytorium z obrazkiem do opisania na którym był mężczyzna wbijający sobie strzykawkę, albo trzymający ją w reku. Jeżeli tak to może mi ten ktoś powiedzieć co dokładnie na tym obrazku było (po polsku). Bo kurcze jest mi baaardzo potrzebny, a wiem że takowy istnieje w którejś książce, a za Chiny znaleźć go nie mogę....
ja mam ta ksiazke.