Nie chodzę na w-f nie z powodu tego, że nie lubię tego przedmiotu!
Chodzi o nauczyciela, który prowadzi tę lekcję źle podchodzi do uczniów jest nie miły, wulgarny na przerwach wszystkich popycha.
Co Wy zrobilibyście na moim miejscu? Czy mam chodzić na lekcję w-f?
lista tematów
Nauczyciel od w-f strona 1 z 2
To niedobrze. Odrobina ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziła :)
Fatum8: Chodzi o nauczyciela, który prowadzi tę lekcję źle podchodzi do uczniów jest nie miły, wulgarny na przerwach wszystkich popycha.
Zazwyczaj to, że nie lubimy jakiegoś przedmiotu ma ścisły związek z nauczycielem, który nie umie odpowiednio nas podejść. Mam tak z rosyjskim, nie lubię, bo nauczycielka mi się nie podoba.
Z tego co napisałeś nauczyciel jest ogólnie niemiły, nie tylko dla Ciebie. Gdyby każdy jego uczeń poszedł na łatwiznę i załatwiał sobie zwolnienia itd, nikt by nie chodził na te lekcje.
Chodź i nie przejmuj się gościem. Pokaż, że jest Ci obojętny i nie zwracaj na niego uwagi. :)
Po prostu inni mają z klasy to gdzieś.
Nauczyciel dla nich może być wulgarny nie wiadomo jak a będą na ten w-f chodzić.
A ja nie chodzę, bo to jego zachowanie mnie denerwuje.
Wygrasz, bo wiem co było u mnie na religii ;)
Fatum8: Nie chodzę na w-f nie z powodu tego, że nie lubię tego przedmiotu!
Chodzi o nauczyciela, który prowadzi tę lekcję źle podchodzi do uczniów jest nie miły, wulgarny na przerwach wszystkich popycha.
Co Wy zrobilibyście na moim miejscu? Czy mam chodzić na lekcję w-f?
Razem z klasą, poruszcie to na godzinie wychowawczej, idźcie do dyrektora, pedagoga ;)
Rozwiązań jest sporo
oh oh
gdyby każdy uczeń nie chodził na zajęcia które go denerwują
czy dla tego że nauczyciel jest bee.. to by pozamykali szkoły
podejrzewam że JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE
...Ignorance is bliss...