jaki jest najlepiej płatny zawód na dzisiejsze czasy?
[jestem humanistką]
gdzie?/jaki dodatkowy potrzebny przedmiot na mature?
potrzebuje sie mniej wiecej okreslic bo sie baba czepia,a potrzebuje przynajmniej 1 zawod wybrac,a sama nie mam zielonego pojęcia.
lubie robic zdjecia,kryminologie,muzyke,czytac,pc,rozmawiać.pisac,grac[gitara],śpiewać,mode,kosmetyki etc.
nienawidze przedmiotów ścisłych.
prosze o jakas rade.
studia. strona 1 z 2
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
najwieksze zapotrzebowanie, jest na fryzjerow, kosmetyczki itp. ludzie zaczynaja o siebei dbac . heeh... to moze cos z tymi kosmetykami?
hmmmm..... wiesz jest bardzo dobre zapotrzebowanie na angielskich nauczycieli i rosyjskich tłumaczy bo sie ostatnio bardzo popularny zrobił.... ale skoro ty humanistka hmmmm.....
humanistyka = nudy
ponoc w budowlance, platformy wiertnicze , transport morski, programisci, dziennikarze, prawnicy sedziowie itp.
na humanistyke to chyba wiedza o tańcu ;p joke , a na serio to chyba WOS i Hist.
na humanistów w PL nie ma popytu, za dużo ich było
na dziennikarzy zawsze jest popyt, ale większość z nich jest do dupy
najlepiej robić coś, co sprawia komuś przyjemność i być w tym dobrym - jak ja, na przykład
aha, dodam jeszcze że większość tego co umiem i co mi się przydaje w robocie, nauczyłem się sam - szkoła nie miała tutaj nic do rzeczy, muzyka była zawsze moim hobby i nigdy nie chodziłem do szkoły muzycznej
studiowałem przez rok Produkcję Muzyki na uniwerku w Anglii, teoretycznie nadal studiuję choć zrobiłem sobie - żeby popracować - przerwę
ale generalnie jestem idealnym przykładem na to, że warto mieć pasję
-_-'
mówię nie!
-_-'
mówię nie!
[d]dobrych dziennikarzy jest zawsze za mało
dobry dziennikarz to człowiek z pasją, który tematem którym się zajmuje się interesuje, pasjonuje i zgłębia go w wolnym czasie na własną rękę, a nie rzemieślnik, który napisze na wszystko o co go poproszą, od kultury Japonii przez politykę Czeczenii i ekonomię Urugwaju, na testach wydajnościowych komputerów czy silników samochodowych kończąc