Wiec tak temat jest masakryczny.. Rozwaz czy małe antygony mówiace "nie" sa potrzebne w panstwie. Odwołaj się do Antygony oraz własnych przemyśleń i doswiadczen.
No i leże:( kompletnie nie wiem o czym napisac.. Macie jakies pomysly na argumenty?
Odrazu mówię że wujek google nie pomógl w tej sprawie;D
lista tematów
Rozprawka jezyk polski
Konto usunięte: Rozwaz czy małe antygony mówiace "nie" sa potrzebne w panstwie. Odwołaj się do Antygony oraz własnych przemyśleń i doswiadczen.
No i leże:( kompletnie nie wiem o czym napisac.. Macie jakies pomysly na argumenty?
Odrazu mówię że wujek google nie pomógl w tej sprawie;D
podaj przykład naszego rzadu i Rydzyka
czyli przykład rządów panstwa (prawa stanowionego) , a koscioła (prawa boskiego)
Argumenty za i przeciw ogólnie postaraj sie wyrównać.
Jak dla mnie, w tym temacie chodzio to, by pokazać osoby potrafiace sie przeciwstawic ogólowi ...
mozecie sie smiac i mnie za to zjechac , ale przykładem pasujacym do tego tematu jest nikt inny jak Nasz Królowa Doda
ona jedna i dziesiątki bojkotujacych ja szmatławców ....
jej postawa i własne zdanie/styl/image przeciew ogólnym zasadom netykiety i dobrego stylu ;)
temat ogólnie nie ejst trudny, tylko trzeba znaleźć przykłady odpowiednie , a tego juz robic za Ciebie nie bedę, ale mysle ,że zrozumiałas o co chodzi w samej treści tematu, skoro uwazasz go za masakryczny