Kto mnie popiera?? bo ta religia obowiązkowa to już przesadza ...
MadeInHollywood
7 Noviembre 2008
Konto usunięte: uważam że religia nie powinna być obowiązkowa xD
podeprzyj to jakimiś argumentami, ja rozumiem że są osobyy które uwazaja to za sekte i głupote (np ja) ale takie gadanie bez argumentow to guzik Ci da ,a rel nie jest obowiazkowa mozesz chodzic na etyke więc po co to oburzenie
xBumCykCyk
7 Noviembre 2008
Konto usunięte: bo ta religia obowiązkowa to już przesadza ...
masz nakaz chodzenia ?
ja chodze, bo chce ;)
ale chodze nie w celach edukowania sie tego przedmiotu i tak .
xXxSharpayKissxXx
7 Noviembre 2008
Konto usunięte: Kto mnie popiera??
Nie chcesz - nie chodzisz.
Nie wiem jak jest u Ciebie, ale ja mam fajną katechetkę, jest po prostu miła atmosfera :)
anisia130
7 Noviembre 2008
Konto usunięte: uważam że religia nie powinna być obowiązkowa xD
Powinna być obowiązkowa,dla praktykujących katolicyzm. Jeżeli ktoś nie praktykuje to powinien być zwolniony z tego przedmiotu.
aaaczarna
7 Noviembre 2008
Konto usunięte: Obowiązkowa religia strona 1
hmmm moim zdaniem obowiazkowa religia to glupota a swoja droga slyszalam ze dzieci juz w 1 klasie gimnazjum musza chodzic na spotkania do kosciola a bierzmowanie beda miec w 3 nie wiem czy to plotka czy prawda ale moim zdaniem to jzu przesada
Reputacja: -46 |
BluzgometrTM: 13
RexMundi
7 Noviembre 2008
Konto usunięte: Obowiązkowa religia
lepsza etyka
...Ignorance is bliss...
kulturkaa
8 Noviembre 2008
ja nie chodziłam na religię przez całą liceum i żyję, nikt Cię nie może zmusić jeśli ejsteś np nie wierząca...
kulturkaa
8 Noviembre 2008
co do bierzmowania my w pierwszej klasie dostalismy indeksy i trzeba bylo byc przez trzy lata na kazdym różancu, pierwszym piątku miesiąca, roratach itp....Ja przeżyłam, wy też dacie radę :]
OgnistyPocalunek
8 Noviembre 2008
u mnie w szoole nie ma obowizkowej religi trzeba kartke przyniesc i juz
Brendon14
8 Noviembre 2008
Od kiedy to religia jest obowiązkowa? Podpisuje się przecież oświadczenie, na którym stwierdzasz czy chcesz czy nie.