siema;d co myslicie o szkolnych mundurkach ?:D
ja uważam że są do bani ;/ heh bo niby maja ulegać szkolnej modziee a tuu one sa jeszcze krótrze niż bluzkii;/ wiec poo co je noscic ? hhe ;D
odpowiadac ;D
lista tematów
mundurkii ? co mysliciee;/ strona 1 z 5
Każde szkoły mają inne mundurki (jeśli je w ogóle mają) więc co piedolisz, że są krótsze niż bluzki
?
?
ja miałam, już nie mam
w sumie różnicy nie widzę, czy są czy nie
jak były to przynajmniej nie było problemu w co się ubrać do szkoły xD
w sumie różnicy nie widzę, czy są czy nie
jak były to przynajmniej nie było problemu w co się ubrać do szkoły xD
skoro wzięłaś za małą, to nie dziw się, że efekt jest, jaki jest.
Mundurki to dobry pomysł, choć nieprzemyślany.
Mundurki to dobry pomysł, choć nieprzemyślany.
Konto usunięte: ja uważam że są do bani ;/ heh bo niby maja ulegać szkolnej modziee a tuu one sa jeszcze krótrze niż bluzkii;/ wiec poo co je noscic ?
Uwierz mi. Módl się żebyście mieli mundury az skończysz szkołę :] Nam zrobili ankietę czy chcemy czy nie. I okazało się że nie nosimy ale jest gorzej niż było. Nie można zakładać kolorowych ubrań. Kolory muszą być stonowane. Nie jaskrawe. Nie możemy mieć napisów na bluzkach. Nie moga być w paski bo przeciągają wzrok :/ A bluza w szachownicę całkiem odpada bo szachownica "mieni się" w oczach :// Przez to że nie mamy mundurków nie mam też ubrań do szkoły bo nic nie możemy nosić. Nie możemy się teraz malować i mieć kolczyków. A dlaczego.? Bo nie chceliśmy mundurków :// Wolałabym żeby mundurki wróciły do mojej szkoły... Przynajmniej by się nie czepiali że mam za jaskrawą bluzkę ://
jakby byly mundurki to bym je nosił pod bluzą a szerokich spodni nigdy nie zdejme a od 5 kl. podst. nosze.
Wzięłaś za mały, o czym świadczy fakt, że owa bluzka jest na Ciebie za krótka.
Wina nie leży po stronie krawca/krawcowej. Na pewno była pełna rozmiarówka, a że koleżanka ceni swoje ciało wyżej, niż ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości i z uporem maniaka próbuje wcisnąć się w coś, co jest na nią ewidentnie za małe, to już problem jest problem koleżanki.
jak bys tenn mudnurek zobaczyła to bys sie przekonała;P
jeszcze zamek jest nie z tej strony co trzeba;/
jeszcze zamek jest nie z tej strony co trzeba;/
w gimie miałam mundurek. teraz już nie. ale ten mój mundurek to był 'pożalsieboże'. okropność.
ale w sumie jestem za mundurkami. ładne spódniczki, bluzeczki, krawat i podkolanówki. ah. to by było coś.
a ja miałam szmate a nie mundurek ot co.
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.
.jedyne co możesz zrobić teraz to jarać się moją zajebistością.
.

a co dla ciebie nie jest sexy.? ;DD Sznurówki od butów są sexy ;DD