lista tematów
dzień kota:///
hey... mam mały problem... potrzebuję jakiś scenariusz w którym można przedstawić klasę... chodzi o takie coś śmiesznego... jak ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na inscenizacje to piszcie będę wdzięczna...
to masz problem 
żeby tylko takie problemy na świecie były...
ludzie dlaczego wy myślicie że internet rozwiąże wasze wszystkie problemy???
to ma być przedstawienie klasy więc z klasą uzgodnić.
czy to takie trudne pogadać???

żeby tylko takie problemy na świecie były...
ludzie dlaczego wy myślicie że internet rozwiąże wasze wszystkie problemy???
to ma być przedstawienie klasy więc z klasą uzgodnić.
czy to takie trudne pogadać???
BU! :**
nie jest trudne pogadać... tylko wychowawczyni mi to zleciła bo nikt nie chciał się podjąć... ja po prostu proszę o pomoc a jak ty nie chcesz mi jej udzielić no to trudno...
ludzie nie mieli by powodów do wszczęcia wojen
Konto usunięte: hey... mam mały problem... potrzebuję jakiś scenariusz w którym można przedstawić klasę... chodzi o takie coś śmiesznego... jak ktoś ma jakiś ciekawy pomysł na inscenizacje to piszcie będę wdzięczna...
sparodiujcie jakiś kabaret ,skecze, nich każdy odegra coś co lubi co go w jakis sposób charakteryzuje.. i złączcie to w całość i zróbcie jedna lub kilka scenek
pomysłów jest miliony ...
ale jak ktoś woli siedzieć w ciemnym tunelu i czekac na światełko na końcu to trudno
ale Ja nie jestem żarówka OSRAM i nie będę wiecznie świecić

...Ignorance is bliss...
kundziorka86 masz rację internet nie rozwiąże naszych wszystkich problemów.... czasami nioe wiadomo czy to prawda co piszą w tym necie co nieee?????
:piwo:
:piwo:
u nas w budzie np bedziemy jeździc taczka po birzni i w taczce bedzie gostek przebrany za kaczynskiego a reszta a nim strajkujaca z flagami wkoncu jestemy tmr ;pczyli technikum mechanizacji rolnictwa poźniej jakis ciagnik sobinujemy z warsztatow ;d i cos opowiemy o budowie ciagnika ale na zabawnie ;d