Który system wam najbardziej pasuje i dlaczego warto pozostać przy WIn7 a dlaczego przy Win10
Win7 czy Win10 strona 1 z 2
Wind(a co to ) powiem Ci że ja korzystam z 7 i nie zmienię na 10 nawet jeśli Microsoft by mi za to zapłacił
Miałem i kompletnie mi się ten system nie podoba Nie jest konieczne do zmiany systemu tylko Microsoft w ten sposób zmusza innych użytkwoników win7 czy 8 lub 8.1 do KUPNA Win10
win7 jest sto razy lepszy i sto razy wydajniejszy od win 10 . W win 10 jest na pier...dolone dużo niepotrzebnych rzeczy w tym szpieg telemetria która w tle zbiera info o użytkownikach systemu i po cichu wysyła wszystko do microsoftu. Win 7 takich pierdół nie ma ciągnie system ciągnie mniej ramu jest szybszy lżejszy i wydajniejszy w grach. Miałem win 7 bardzo dobry system polecam pod gry nie ma konkurenta w tej dziedzinie :)
To jak wydadzą to zaktualizuj sobie jeśli ci to jest potrzebne. Mi zawsze po tych aktualizacjach komputer dłużej się włączał, a pomimo tego taki jeden patch od microsoftu potrafi załatać dziurę w jednym miejscu, a odsłonić inne.
Aktualizujcie systemy bo to wasze bezpieczeństwo. Też wolałem win7 od win10 ale skończyło się wsparcie, więc do korzystania w sieci w przyszłości może być też niebezpieczny. Aktualnie przesiadłem się na linuxa.